Arkadaşlar gebelik süresinde akne (sivilce) problemi yaşayan var mı ? Sırtımda yüzümde kırmızı leke gibi bir sürü akne oluştu sizlerde durum nasıl??? 12+2 yiz
Gebelik akneleri 😵
gulct bende de siğil şeklinde var canım yüzümde çok belli olmuyor ama rahatsız ediyor
Xxxbetuss yüzünde siğil mi çıktı gebelikle alakalı değildir o
Elifimm123 gebelikle alakalıymış canım doktoruma sordum yüzüme bisey kullanmamami söyledi ve sadece güneş kremi ile dışarı çıkmamı söyledi
gulct benimde yüzümde çıktı ya bide göğüs çevresi
gulct benim
Gebelik öncesi hicbirsey yoktu kız ne olduysa Hamile kaldıktan sonra oldu 😂. Bence sende bisey kullanma stres yapma doğumdan sonra geçiyormuş
gulct hahaha aynen öyle sağlıkla kucağımıza alalım da insallah 🥰🥰
Xxxbetuss Sabredelim bakalım 😅 En kötüsü bu olsun ne yapalım
gulct 6. Ayı bitirdik hala aynı daha da artıyor sırt göğüs yüz 🤦🏻♀️ Dogurunca geçicek herhalde 🤷🏻♀️
aslansmommm Ah inşallah öyle olur canım. Cinsiyet ne 😊
gulct erkek 😊 ergenlikte sivilcem vardı ama çoktan geçmişti tabii bebekler sağlıklı olsun da biraz sabredicez artık napalım 😅
aslansmommm Öyle tabi 😊 Canları sağ olsun 🌹
gulct östrojen hormonuna bağlı oluşuyormuş, normal gebelerde de olabiliyormuş, ben tüp bebek nedeniyle östrojen de kullandım ilk 3 ay ona da bağlı olabilirmiş, bi tür ben diye anlattı bana Dermatolog ama normal benlerden farklı olarak lazerle tedavi edilebiliyormuş kılcal damar kaynaklıymış çünkü