Arkadaşlar gebelik süresinde akne (sivilce) problemi yaşayan var mı ? Sırtımda yüzümde kırmızı leke gibi bir sürü akne oluştu sizlerde durum nasıl??? 12+2 yiz

Elifimm123 gebelikle alakalıymış canım doktoruma sordum yüzüme bisey kullanmamami söyledi ve sadece güneş kremi ile dışarı çıkmamı söyledi

Xxxbetuss Gebelik öncesi de problemliydi cildim ama şuan gerçekten çok aşırı göze batar oldu 😐

Xxxbetuss sanırım hormonlarla alakalı canım 😑 neyse bebişlerin canı sağ olsun sağlıklı olsunlar da biz ergenliğe dönüş yaparız artık 😅

gulct benim
          Gebelik öncesi hicbirsey yoktu kız ne olduysa Hamile kaldıktan sonra oldu 😂. Bence sende bisey kullanma stres yapma doğumdan sonra geçiyormuş

gulct hahaha aynen öyle sağlıkla kucağımıza alalım da insallah 🥰🥰

gulct benim yüzümde ve vücudumda kırmızı ben gibi şeyler çıktı gebelikten sonra..özellikle yüzümdeki çok rahatsız ediyor ve maalesef sivilce gibi geçen bi şey de değilmiş. Doğumdan sonra lazer tedavisi görücem inşallah geçer 🙏

gulct 6. Ayı bitirdik hala aynı daha da artıyor sırt göğüs yüz 🤦🏻‍♀️ Dogurunca geçicek herhalde 🤷🏻‍♀️

gulct erkek 😊 ergenlikte sivilcem vardı ama çoktan geçmişti tabii bebekler sağlıklı olsun da biraz sabredicez artık napalım 😅

gulct östrojen hormonuna bağlı oluşuyormuş, normal gebelerde de olabiliyormuş, ben tüp bebek nedeniyle östrojen de kullandım ilk 3 ay ona da bağlı olabilirmiş, bi tür ben diye anlattı bana Dermatolog ama normal benlerden farklı olarak lazerle tedavi edilebiliyormuş kılcal damar kaynaklıymış çünkü