yagmur50 canım kendini bu şekilde yıpratma ben 2 evladımı kendi ellerimle toprağa verdim oğlum 7 aylıktı 04.11.2021 de kalbi durması sonucu ile kaybettim öldü normal doğum yaptım dünyam yıkıldı ne aldığımız eşyalarına dokunabildim nede oyuncağına odasına kilit vurdum sonra lohusalığım bitti hemen hamile kaldım 2.ci kez mucize gibi
Oda oğlandı sonra onuda 17+5 haftalıkken 11.04.2022 de kalbi durdu normal doğum yaptım içimde kese parçası gibi bişey kaldığı içinde kürtaj oldum 4 ay ara ile iki doğum yaptım ikiside ölü doğum hic isyan etmedim etmem de
Allah’a sığındım elhamdülillah Rabbim bize anne olmayı nasip ediyor ben kendimu bu sekilde teselli ettim ya hic hamile kalamasaydım nice insanlar var hamile kalmak için bin bir mücadele ediyor onca insan var tüp bebek deniyor ama olmuyor Allahım’a şükür. Bana cennet kuşlarımla 🧡bu sekilde anne olmayı nasip etti. Daha bugün mezarlarına gidip çiçek diktik eşimle beraber yeniden anne olmayi okadar çok istiyorum ki ama 2,3 yıl çocuk düşünmüyorum çok yıprandım ikisindede kedimi toplamaya çalışiyorum hiç bişey unutulmuyor açıları halen ol ki gunku gibi taze ama insan alışıyor herşeye neyse demem oki kendini düşüncelere boğma hep dua et dua etmekten vazgeçme sakın ve ne ile mutluysan onu yap kafanı işlerle meşgul et kendini düşün herşeyden önce ve dualarımdasın Rabbim hayirlisi ile bizede evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah dualarım seninle inşallah bizimle🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻