bircicekannesii Bayramın üçüncü gününe denk geliyor evde olur dışarıda olur ne yapabilirim kızlar bide hediye fikri olan var mı bir aylık bebeğim var onla ilgilenmekten düşünemez oldum o yüzden fikrinize ihtiyacım var 🌸
Minigebe bircicekannesii ben eşimi spor salonuna yazdırmayı düşünüyorum evlendikten sonra hem maddi açıdan hemde yoğunluktan gidemedi seviyor spor yapmayı dış görünüşünü de etkilediği için morali bozuluyordu 😊 eğer seviyorsa eşiniz masaj hamam gibi yerlere onun için randevu alabilirsiniz 😊 beden rahatlığı kesinlikle ruh sağlığını etkiliyor ama sevmiyorsa ihtiyaç olabilecek şeyler alabilirsiniz akıllı saat kullanıyorsa kulaklık gibi şeyler
Deletedmom_110 bircicekannesii Ben gül yaprakları mum ile masayı süsleyip bir de pasta almıştım hediye olarak da romanson dan saat aldım çok beğendi hiç çıkarmıyor kolundan🌸💗
bircicekannesii Minigebe Akıllı saat düşünüyordum ama çok pahalı istediğimiz normal saat düşünüyorum onu da nerden alsam bilemedim zaten
Soncul Minigebe benımkıde gitcem dıyo ben engellıyorum ben zayıflamadan zatıflamasın diye 🤣 kendımı şişko hıssederim
bircicekannesii Deletedmom_110 Bende saat düşünüyorum şöyle uygun yollu ama güvenilir sayfa arıyorum canım da romanson ne acaba
Fundatercuman Deletedmom_110 Ben de saat almayı düşünüyorum da online mi aldın acaba? Online aldıysan nerden aldın 🥰
Deletedmom_110 Fundatercuman mağazadan aldım canım ama online alsam saatvesaat tercih ederdim markaları falan baya iyi oluyor
Mrv_mlk 1 aylık lohusa olarak doğum gününü düşünen bi eşi olması bence ona en büyük hediye, bi masa hazırla ve bebişi bi kaç saatliğine yakınında bırakacağım biri varsa ona bırak