edis22 Lylaars kiz alaturka kullanilmazki bu donemde. Ben evde hep klozet kullanirim bazen disarda mecbur kalip gittigimde dedigin gibi hic oturamiyorum gobegimden dolayi ve kalkamiyorumda
pennylane Elayfers ben 36.haftadayım ilk 2 trimesterdan çok daha rahat geçiyor. ilk aylar mide bulantısı çok kötüydü, 20li haftalarda da kısa süreli bel, kuyruk sokumu ağrım ve mide yanmam vardı. çok ilginç ama şu an hiçbiri kalmadı. sadece büyüyen göbeğim rahat rahat eğilip kalkmamı engelliyor. kendinizi kodlamayın. bana sürekli 30.haftadan sonra ağırlaşırsın diyorlardı tam tersine devamlı enerji geliyor😂 fink fink gezme isteğimi bastıramıyorum her işi kendim yapıyorum. ilk 2 trimesterda yemek bile yapmayan ben sürekli yeni tarifler denemek istiyorum. uykuya aşık biriyim hiç uykusuzluk problemi çekmedim. hem öğle şekerlemesi yapıyorum hem de gece 8 saat aralıksız uyuyorum. bir tek gelecek korkusu oluştu. iyi bir anne olabilcek miyim hayatım çok değişcek mi gibi kaygılar. her hamileliğim böyle geçecekse arka arkaya 3 tane yapmaya hazırım😅
Elayfers pennylane oyy maşallahh 🧿🧿 Bence şansı kesimdesiniz çoğunluk dert yanıyor 😅 Ben de geçmek bilmeyen idrar enfeksiyonu ile savaşıyorum bir süredir onun sıkıntıları başladı nası oldu onu da anlamadım 🥲😁
edis22 Lylaars evet normal dusunuyorsaniz olabilir. Plates gibi😁 ama ben sezaryen dusunuyorum oyuzden hic kendimi zorlamiyorum
Elayfers zeynepdurunun_annesi benim kalçalarım büyüdü sanırım arka taraflarım hep çatlamış görünce şok oldum 😅😭
Yaseminf Elayfers çatı kemiği agrisi, yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibi yuvarlanmak, mide yanması, ne yaparsan yap rahat edmeme, hemen yorulma fazla hareketli olduğun günlerin geceleri biraz kasılmalar yaşayabilirsin yalancı sancılar oluyor hepsi normal bunlar bekliyor seni
Annecikk34 Elayfers son haftalarda yatakta denemiyorsun, çok terliyorsun, çabuk yoruluyorsun, yalancı sancıların oluyor, kasılmalar oluyor, çatlaklar oluyor. Son haftalara doğdu sabırsızlanıyorsun doğurmak istiyorsun bir an önce.
Elayfers Annecikk34 çatlakları engellemenin bi yolu yok mu ya benim çok saçma yerlerim çatlamış hiç anlamadım bile aşırıı üzücü 😢
tarcinnnn Elayfers ne gibi zorlukları yok ki 😂😂 ilk 6 ayım prensesler gibiydi ne bulantım vardı ne başka bir şey. Son 3 ay mide yanması var, sırt ağrıları, kramplar, tansiyon, sıcak basması, kaburga batması 😂 ne ararsan maşallah 😂
Annecikk34 Elayfers bir anda oluyor krem sürdüm ama fayda etmiyor genetik biraz anneme çekmişim annemde çatlamış hep . Lazerle tedavisi varmış bildiğim kadarıyla. Bende çok üzüldüm selülit bile yoktu bende ama elden bişey gelmiyor …
Canpolat Elayfers uyku uyuyabiliyorum, sırt ağrım yok , tek sorun ayaklarımın altı yanıyor soyuluyor , soyunca üstüne basamıyorum o olmasa aslında at gibiyim onu farkettim 😀 mide yanmam yok hiç olmadı 😀 birde hava sıcak bunalıp çabuk yoruluyorum o kadar 30. Haftam bitiyor 🙂ha bide yatakta dönmekte zorlanmak
Elayfers Canpolat yaa iki hafta var aramızdaa 😊 maşallah böyle sıkıntısız tamamlarsınız inş hamileliğinizi 🙏🏻😊
Elayfers sumelegi biraz tırstım 😅 sağlığınız yerindeyse sıkıntı yok doğumdan sonra gideceek olması en büyük teselli 😅
sumelegi Elayfers yani doktorum tedbir için bi kaç tahlil istedi. Sorun çıkmadı. Tansiyonun normal olduğu sürece sorun yok dedi
Betus32 Elayfers ben daha geçen hafta başka ile taşındım hala iş g üç bitmiyor çok yoruldum. Yardımm eden olsa bile kendim hiç duramıyorum ki. Bi yatak aldık daha giysileri ıvır zıvırları aldık. Gerisi yok
Elayfers Betus32 bir anda olmuyor ki maalesef kendinizi çok yormamaya çalışın yavaş yavaş hepsi olur allahın izniyle