Elayfers Trimestere giriş yaptık ama sona yaklaştıkça doğum korkusu da başladı bir de son üç ay zor diyorlar merak ediyorum neler bekliyor bizi 🥲
Gorkeminannesi Elayfers bu kişiye göre degisiyo ilk gebelikte dogurana kadar gezdim yedim ictim herseyi yaptim hic zorlanmadan ama ikinci gebelik oyle olmadi ağrılar halsizlik istediğini yiyememe cabuk yorulma gibi gibi😌
hunilimom Elayfers ilk hamilelikde hiç ağrı sızı bilmezdim fıldır fıldır gezdim ama bu 😂 mide yanması yalancı sancılar terleme halsizlik aşırı yoruluyorum bı çarşıya pazara gitsem yada temizlik yapsam iki gün yatıyorum
Elayfers Gorkeminannesi halsizlik bende en başından beri var aslında ilk trimester baş çene ağrılarıyla geçti ikincide iyiydim ama sırt ağrısı başlamıştı şimdi de dudaklarım geçmeyen bir kabul bağladı bi garip oldu ama onun dışında iyiyim daha neler var acaba diyorum sırada 😅
Esevren Gorkeminannesi ahhh evet yA neden ikinciler böyle aynı anlattıklarınızı yaşıyorum gerçi benim arası çok uzun yaşta var tabi🤭
Gorkeminannesi Elayfers sizinkiler de degisikmis😅 ben ilk trimesteri hatırlamak bile istemiyorum ikinci de birinciden bi tık iyiydi yani ama ne ara basladi ne ara bitti anlamadim bile 🥲 üçüncü de şöyle acisa da öldürmez cehenneme dondurmez hayatını sondurmez 🤣🤣
Sevvalkaya Elayfers kasık ağrısı bel ağrısı oluyor zaten ama bebek büyükçe benim göbeğim de çok ağırmaya başladı bide hareketleri de can yakmaya başlıyor Allah yardım etsin herkesee
Elayfers hunilimom bunlar biraz daha katlanılabilir gibi geliyor nefes darlığından çok korkuyorum ben herkes ondan şikayetçi bi de kramplar korkutmuyor değil 😅
northandmother Elayfers uykusuzluktan ağlama krizleri ayak krampları el uyuşmalari stres sıkıntı ama şöyle birsey var ki herşeyi unutturan bebişinin hareketlerini o kadar net hissedeceksin ki uzanıp onu izlemek mükemmel bir duygu 🥰💙
Elayfers northandmother günden güne daha bir hissedilir oluyor cidden çok garip bişey 🥰 uykusuzluk durup dururken mi oluyor ben şu an kafamı koyduğum yerde mayışıyorum 😅
hunilimom Elayfers yani bazen öyle derin nefes alıyorum ki 😂 ben bile şaşırıyorum nasıl nefessiz kalmışım diye
northandmother Elayfers 23. Haftadan beri yanlış hatırlamıyorsam geceleri uyumak için yatakta ağlıyorum resmen gözlerim yanıyor uykusuzluktan ama birşey var beni uyutmuyor 🤣
Sevk123 Elayfers bence kişiden kişiye göre değişir bu benim mide yanmalarım kramplarım çoğaldı sadece o kadar belki siz hiç belirti olmadan çok kolay geçirirsiniz belli olmaz korkutmayın kendinizi ☺️
Elayfers Sevk123 yaa içime su serptiniz umarım öyle olur açıkcası biraz tırsıyorum bu son aylardan 🥲😊
Nililaylayla Ben çok fenayım ne ev işi yemek ne yürüyüş hiç bir şey yapamıyorum sürekli tuvaletteyim yorgunum 😂 çok kilo aldım ondan mi oldum böyle bilmem 🙄
Elayfers Nililaylayla kaç kilo aldınız ve kaçıncı haftadasınız :) ben de biraz fazla kilo alanlardanım :)
Elayfers northandmother allah allah o nedenmiş ki doktorunuza danıştınız mı 😅 benim şu an öyle bi sorunum yok ama gece saçma sapan saatlerde uyanıp uykum kaçıyor telefonla oynuyorum eksikler aklıma geliyor onları kafaya takıyorum falan 😂
Nsnese Elayfers uykusuzluk kramplar alt tarafa baskılar bel ağrıları mide yanmaları hazımsızlık sık idrara çıkma yatakta dönememe hergün aa acaba doğuruyor muyum korkuları vs vssss