Deniz_20 Deletedmom83940 dışarı çıkmaktansa bende evde kokteylle sardım alkol var yada yok hergün birini yapıyorum bana kahveden iyi oluyor😅
Deletedmom623737 Deletedmom83940 Bende şey yapıyorum bazen kız bu hazır Starbucks kahve tozları varya onu az, sütle kavanozda çalkalıyorum buzlu sütün üstüne döküyorum ohh mis
Deletedmom83940 Deletedmom623737 ben şeyi yapıyorum ya süt buz nescafeyi suyla açıp üstüne döküyorum aynı starbucks kahvesi işte 😂😂😂
Askiletotomsu Deniz_20 ozentilik olabilir Konu sahibini tenzih ederim ama genel olarak öyle Ben yanından bile geçmiyorum valla Sıra bekletiyorlar filan paramla rezillik
Deletedmom83940 Deletedmom623737 zaten oraya gidersem de aynı şeyi içiyorum ne gerek var 35-40 tl vermeye 😂
bluees1207 Deletedmom_110 decaf isterseniz kafeinsiz oluyor benimde kafein hassasiyetim olduğu için sadece starbucksda decaf white choclate mocha içerim
Deletedmom7373700 Deniz_20 çünkü diğer mekanlarda içtiğimiz kahve iğrenç ya su gibi 😂 Mado gibi ad yapmış bir yerde bile iğrenç kahveleri. Arabica falan da güzel ama orayı da seviyorum 😂
Askiletotomsu Deletedmom7373700 yok bebişim daha Ağustos ortasında benim doğum. Tatildeydik yeni döndüm
[silindi] Deletedmom7373700 galiba yanlış başlık koydum şey olcakti kizlar kocam bana Starbucks aldı sizin var mı diye 🤣