annenur Elif1666 ahhh yalancı sancı demekki ya çok heyecanlandım daha öyle bişi yaşamadım ama yaşarsam çok panik olirurz heralde Rabbim hepimize kolaylık versin 🌸
Elif1666 @annenur âmin insaALLAH 🤲🏽 bende heyecandan çok korku vardı 😅 çantamı daha bu hafta hazırlayacağım hazırlıksız olduğum için korktum sanırım 🙊
[silindi] annenur pazar günü çıktı sancı 👀 yani aşağı yukarı 3 gün önce daha korkuyorum bende ama ben bebek hareket etmiyor şikayetiyle gitmiştim o gün bebeğim iyi çok şükür sancı çıktı alakasız olarak 🙈 yarın haberdar ederim sizi 💕
Hunilininbirii Kızlar 33. haftada nst de sancısı çıkan var mı? Ben sancı hissetmedim ama bebeğin sertleşip toplanması sancıymış tedbir amaçlı progestana başladık bugünde ara ara kasıklarımda batma var erken gelir diye çok korkuyorum 🥺
Bircininannesi menuder ahh hepimiz kader arkadasiyiz bazen diyorum bi anonce dogsada rahatlasam ozman diyolar bebis uyutmaz uyutmasin hic olmasa boyle bir agrilar olmucak sancilar olmucak allahin iziniyle gelsinlr bebislerimiz❤️😊
Bircininannesi annenur bursadayim ama randuvu bulamiyrm sshir hastanesine suan 35 haftalik biraz daha bekleyebilirsek allahin iziniyle😁
Aysh89 annenur ya ne güzel bebişin cinsiyeti nedir bnm ki erkek ama birbirimizden deniz aşırı uzağız kalpler bir olsun
_Merve__ annenur Rahim ağzında enfeksiyon olmuş, lekelenme ondan dolayı oluyormuş. Antibiyotik ve krem verdi tedavi için. Tedavi edilmezse erken doğum riski olabilir dedi
Aysh89 annenur maşallah 40bin kere Allah sağlık sıhhat versin de cinsiyet önemli değil bakalm bugün ne diyecek doktorumuz bundan sonra her hafta gidilecek kontrole daha çok heyecanlıyım diğer kontrolünden. Sağlıkla gelsinler 🤲👨👩👦👶🏻❤🧿🤲
elisammmm menuder Sancılarım çıktı nst de serum verdiler sancılarım geçmedi yatış verdiler tekrar serum verdiler yine geçmedi ben biraz tedirgin oldum ve korktum kendi isteğim ile çıktım 🫤