Meltemgrc Merhabalar ben 9+5 haftadayım. En son doktora 7+4 te gittim siz elenatal sersine başladınız mı ? Mide bulantımdan dolayı çok fazla yemek yiyemiyorum üstelik 4 kilo verdim hamile kaldığımdan bu yana. Belki faydası olur diye düşündüm. 11. Haftada doktora gitmeyi planlıyorum annelerim o yüzden fikriniz önemli🙏🏻
Sbryreska Meltemgrc Hamileliğimi öğrendiğim 5.haftadan beri elenetal kullanıyorum 35+4 te hala devam ediyoruz
Kuskoysunlaryoluna Meltemgrc ben hamilelik öncesi elenatal 1 e başladım. 14. Haftada gittiğimde doktor 2 ye geçirdi şimdi onu içiyorum.
Cns322 İlk 3 ay bulanti kusmadan hiçbir sey kullanamdim. 4. Ayda kusmalarim geçince elenatal başladık ama onu içince yine kusmaya başladım ara ara içiyorum canim sıkılıyor nolacak boyle diye ama yapacak bir sey de yok
SOSmom Ben hamile kalmadan Elenatal 1 e basladım canım.Simdi 24 haftaligiz Elenatal 2 yi kullanıyoruz artık 20.haftadan beri.Bulantılarımın oldugu donemde de hep kullandım.
Sbryreska Meltemgrc Gec kaldım diye düsünmeyin,benim ilk kontrolum itibariyle doktorum önermişti, kontrole gittiginizde vitamin takviyesi olarak verecekmi sorun,elenatal yerine ikamesi bir multivitamin de verebilir