16esranur Haftamızdayz hala dışardan bakınca hamile gibi görünmüyorm sizin ne zaman belli oldu göbekler
Aytiii 16esranur 8 aylık olucaz önümüzdeki hafta hala 5 aylık falan zann ediyorlar, bazısıda hamile olfugumu bile anlamıyor çok sinirim bozuluyor😅
Asdfggff 16esranur 25. Haftadan sonra şişiyor benim bir anda şişti aynı sizinki gibiydi şok olmuştum şimdi 33+5 balon gibiyim 😂
gldn065807 16esranur 30 dan sonra çıktı sonrasıda 5 aylık gibiydi çıkmasın bebiş saglıklıysa takma doğumdan sonra karın kalmıyo benim dümdüz karnım
HilalEyce 16esranur 7 aylık olduk ama doğuracak gibi geziyorum😀 3 kilo aldım sadece ama yapı meselesi sanırım 😌
saglikciaanne Yedi haftalık arkadaşımın altı aylık gibi karni var , 17 haftalık hamileyim karnım faln yok çıkmıyor ,😁 bence biraz göbek durumu kişinin hamileyim diye çok yemesine bağlı alınan kilonun bebeğin olduğunu düşünüyorrlar
saglikciaanne 16esranur kız valla öyle zaten bebek en yakın dört aylıktan sonra büyüyüp geliyor biranda yani dört aylığa kadar kilo alınmaması gerekli ama malesef bu biraz bizim kulturumuzde de var iki canlisin sen ye mantığı alakasizca ben şuan hiç kilo almadım hatta şekerim çıkıyor diye diyet yapıyorum zayifladim bile doktorumda çok iyi gittiğini herşeyin söylüyor her fırsatta umarım böyle devame der
siriniko2511 Haftadan itibaren artık belli olmaya başladı. Ama bol giyersem yine de kilo aldım sanılıyor hamileliğim belli olmuyor.