Muya Öncelikle eşiniz düşüklüğünün nedeninin araştırın birçok nedenden dolayı düşüklük oluyor ona göre üroloji doktoru gerek görürse özel vitaminler öneriyor morfolojik sıkıntı yoksa genelde vitamin ilaçlarıyla yükseliyor ama hamile kalacak kdr ne yazikki olmuyor morfoloji sıkıntısı da varsa varikoselden fln kaynakliysa tecrübeyle sabit aklınıza gelebilecek herşeyi her duyduğumu eşime yedirdim icirdim keza kendimde takviye için yaptım ama nasibimiz tüp bebekte oldu önce iyi bir doktora görünüm düşüklüğün nedeni öğrenin derim ben zaman kaybetmemek adına bizim 1.5 yılımız gitti bu tarz seylerle
hayalbahcem ElaRose ben kocaelinde oturuyorum bizimkisi bir kavanoz ve dediğim gibi 10 gün kullanım veriyor 10 günde bitirmemiz imkansızdır sanırım 😃 1800 verdik ama 3 ay kullanmış olucaz mfk da aylık veriyor orası daha pahalıya geliyo aslında. Size küçük mü verdiler acaba bilemedim ki arayıp sorun çabuk bitti diye sizde iyi olduğunu duyup gittiniz snçta olumsuz bakmayın derim hemen 🥰
ElaRose hayalbahcem canım biz şöyle yaptık . İlk 15 gün ekstraları iç dedi içti eşim . Onlar bitince macuna başladı 1 ay da yedi 😄 1 kavanoz verdiler küçükte değil . Siz 10 gün yediniz diyelim ara verip sonra yine mi başlıyorsunuz ?
Muya Marsmelow bize ya ameliyat ya tüp bebek denildi ameliyatta yüzde yüz başarı ne yazikki vermiyorlar dahada kötüye gitme ihtimalide olduğunu soyleyince tüp bebek denedik biz cnm
hayalbahcem ElaRose yok ara vermeden 1.küre tkrr başlıcaz 3 kür verdi 10 günlük her kür. Bnce en etkilisi macun ama en pahalısı da o tek başına 1500 TL. Biz ürolojiye gidip göstermedik açıkcası kendi doktoruma gösterdim snra buraya gidelim hemen dedik. Size 1 ay boyunca kullan mı dedi ki bitti hemen cnkü 1 ayda biter biz 10 gün kullanacağımız için 3 ay gider ama umarım 3 ay bekletmeden sonuca varırız 🥰
ElaRose hayalbahcem inşallah sonuca varırsınız ben tüp bebek istiyorum olmazsa . Erkeklerin spermi yükselmesi zor oluyormuş
MercimekannesiN bilal-2727 Canım soğan suyu çok iyi geliyor, erkekse işe yarar mı bilmem ama benim arkadaşımin çok düşürün bebek olma ihtimali, 1 ay soğan suyu içti hergün, 1 ay sonra muayende doktor ne yaptıysam deva et demişti, sonra bebekleri oldu…
Patito__ bilal-2727 keciboynuzunu kaynatip icsin en etkili olan bu birde erkeklere klomen veriyorlar onuda dr a sorup iceblir Sigara biraksin ve tavuk islenmis gidalar fazla tüketmesin yukselme ihtimali cok yuksek bnlrla hamilr kalan ck oldu basta kardesim 2. Ayda kaldi sayida morfolojidede sikintisi vrdi
Ark bilal-2727 bir tanısı yok mu ona göre tedavi ediliyor benim eşimde varikoselden dolayı düşüktü ameliyat oldu düzeldi
bilal-2727 Muya galiba bizde o yönde gidecegiz bazen diyorum bekliyeyim yükselir bazen diyorum 9 aydır ugraşıyorsun ne degişti çok kararsızım
Yarenn92 Ceos0403 vitamin olarak folik asit omega3 çinko birde multivitamin gibi birşey ismi maxigo eşim bunları kullandı