mlssrn Askiletotomsu bizde 40 ı çıkana kadar kimse gelmez ama gelirlerse diyelim ki kabul etmem🙄 pijamayla dururdum herhalde halim olmaz yani
nrsen Askiletotomsu valla zerre umrumda değil nazı anlamıcak tek kişi var oda sevgili kaynanam😃😃😃.Odadan çkarsam pijamayla çıkamam milletn içine bide başörtü vs takıcam zaten sıcak üstüne bide lohusalık ve dikiş.
nrsen Anneliff ben fe sırf bu yüzden haftasonu olsun millet işten izinli olur hastanede gelir görür gider diyordum😄 neyseki kurban bayramı bol bol et kavurup yanına börekle verirler.
Deletedmom_110 Askiletotomsu Aşkım pijama veya lohusa takımı giycem ben kimse için elbise vs giyemem yani
Askiletotomsu Deletedmom_110 kuzum pijamayla lohusa takımıyla biraz dantelli süslü puslu ya hoş olmazmis gjbime geliyor Dümdüz bı elbise giysem rahatca diyorum
Anneliff Benjaminannesi yani kendimdende bi tık korkuyorum terleyebilirim sinir olursam o potansiyel var😁
Laylaycizi_96 Askiletotomsu yani olabildiğince bol giyiyorum pek bisey bulamıyorum giyecek 3 parca kıyafetle gecirdin hamileligi cok takmıyorum ne yapayım alsam cok bol kalacak dogumdan sonra hemen zayıflıyorum oyüzden cok bisey almadım
Minigim38 Askiletotomsu yenidogum yapmışim sonucta enfeksiyon riskim var bi hosgeldiniz diyip odama giderim
Deletedmom_110 Askiletotomsu Bende güpürlü dantelli lohusa takımı aldım Ahhaha kız çok hoş duruyor ya ben seviyorum tabi herkesin zevki farklı ben öyle giycem sen istersen düz elbise giy o zaman 😍
Askiletotomsu Deletedmom_110 bende dün suvenden dantelli bişey aldım😅😅😅🙈 hastanede giycem kan bulassa belli olmaz kan rengi aldım😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Deletedmom_110 Askiletotomsu Bu hafta çatı muayenem var kesin belli olacak doğum şeklim normali beklersek 15 20 si gibi olacak sezeryan olursa bayramdan önceye gün verir büyük ihtimalle 💞😇haber veririm kesin belli olunca ❤️