Gokcegoktug Geçen yıl Ağustosta düşük yaptım sonra hamile kalamadm amh testim normal pco yok rahim filmim temiz çıktı eşimdede problem yok ama maalesef gebelik oluşmuyor
Kvser Gokcegoktug bende o durumdayım ben hiç gebe kalamadım 😣 herşey çok güzel ama olmuyor 😪hsg nin 3. Ayındayım bilmiyorum ya
Tugba1106 Gokcegoktug canım kuranda yasin süresinde bi ayet var onu oku ben yaptım mutlaka dene hamile kaldım sana ben atıyım YouTube linkini mutlaka yap
cnn34 Gokcegoktug ilk denememde hamile kalmıştım dış gebelik oldu sonra 1 sene olmadı amh düşükmüş tüp bebek yaptıracağım ay adet olmadım çok şükür 39. haftamıza giricez allahım tüm isteyenlere nasip etsin stres yapmayın en önemlisi bu
Gokcegoktug Sevimlianne_adayi ben yumurta büyütücü hap kullandım iğne de aynı şekilde rahim filmi çekildim geçen ay doktora gitmeyi bıraktım artık çok yoruldum 🥲
Sevimlianne_adayi Gokcegoktug bende canım rahim filmi 2 aşılama 2 çatlama iğnesi hiçbiri olmadı ama biz karar aldık yaz sonuna kadar olmazsa tüp bebeğe randevu alıp oraya gideceğiz direk
Gokcegoktug Kvser amh değerine bakıldımı en önemli değer o regl günüm yarın benm hsgden sonra reglin günündemi geldi
Kvser Gokcegoktug amh da iyi dedi doktorlar ⅞ doktor gezdim ben canım hepsi iyi dedi sorun yok dedi . En son tüp bebek uzmanına gittim işte o doktor hsg cekti beni herşey güzel sorununuz yok zamana bırakın deneyin dedi . Mart 25 te çekildim hsg bu 3. Ayım canım adetim 3 gün geçti bilmiyorum gecen ayda 5 gün geçmişti 🥺 Sende bu ay mı çekildin hsg
Mugehkc Bn 2020 mart gbi dış gebelik geçirdim 1 snee doktor aşılama vs yok bıraktım olmadı hala artık umudumu bende yitirdim sadece pkos var diyolar başka hersey normal kilo ver ddıler ama tm gıdıyo hersey yolunda stresten gene yiyorum hop bakmısım degısen yok aşırı bır kısır döngüdeym bu ara psikolojik
Tugba1106 Mugehkc 5 sene boyunca aynı durumdaydım 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı sonra vazgeçtim vardır allahın bi bildiği dedim vazgeçtim o 2 ay içinde hamile kaldım
Seyoelif herşseyden vazgeçtiğim zaman… bi erken doğumum vardı ondan 2 sene sonra filan hamile kaldım ( 6 ayda korunduk hemen hemen ) yani 1,5 yılı geçti.ama c life diye bi macun aldım 2, ayımda kaldım . inşallah isteyen herkese nasip olur
Arzz Gokcegoktug 15 ay sonra hamile kaldım yumurta rezervi azdı iki defa yumurtalık takibi yaptırdım ikisinde de olmadı en son tüp Bebek yaptırmaya karar verdim yaptırmadan önce işten üç hafta izin aldım alışverişe gittim kuofor lazer epilasyon festivaller etkinlikler konserler o ay bir baktım hamileyim