Busrahio Merhaba kızlar. 20+1 günlük hamileyim normalde gün içinde çok yaşamıyorum ama geceleri uyku sırasında karnimda bi sertlik sanki bebek icimde tas olmus gbi ve batiyor gibi sağa sola dönerken daha cok yaşıyorum bunu karnimi ovuyorum yada tutarak yavaşça dönüyorum bu normalmi yasayan var mi ve ben su tüketemiyorm günde 1 küçük pet şişe belki hic su aramiyorm normalde de hep byleyim gunlerce su icmedigimi bilirim kendimi cok ama cok zorlarsam 1 1.5 litre belki bundan dolayi da oluyor olabilir mi
Ayezdemir Busrahio kesinlikle su içmelisin, erken doğum kasılmaları başlıyor susuzlukta, bu yüzden bir gün acilde yattım sıvı takviyesi yapıldı. Hiçbirşey yapma su iç, çok önemli.
Busrahio Zorlayacağım artk insaallah bi sknti yasamam bndan dolayı hayranım gunde 3 4 litre su içenlere zaten :) geçmiş olsun sizede tesekkurler cevabiniz için :)
hayathayal Canim bol su iç. Bende geceleri lavaboya gitmekten uyuyamiyorum 21+5 im bende. Saga yatincada karnim aciyor surekli sola donunce de uyuyamiyorum. Sabaha kadar donup duruyorum. Uyaninca da sirr agrisiyla uyaniyorun