Cansugunel0619 Merhaba arkadaşlar günaydın, tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde karşınıza çıkarsa çıksın tüm anne adaylarının ve anne olmaya hazırlanan her kadının korkulu rüyalarından biri hamilelikte oluşan çatlaklar. Bunu hepimiz biliyoruz, benim sorum hamilelikte çatlaklarını engelleyebilmiş hamişlere ve doğum yapıp happy mom dan vazgeçemeyen annelere hangi kremleri yağları kullandınız faydası oldu mu acaba ? Benim basenlerim mor mor çizgilerle çatlamaya başladı bile dünde aynı izleri göğüslerimde fark ettim ve bu benim canımı çok sıktı göbeğimin çatlamasına engel olmak istiyorum lütfen es geçmeyin hem bana hem diğer hamiş arkadaşlarımıza hemde anne olmayı düşünen arkadaşlara da güzel bir öneri olur fikir olur. Uzun bir yazı oldu ama kusura bakmayın haklarınızı helal edin şimdiden teşekkür ediyorum.
Baharun2 Cansugunel0619 canım kişinin yapısıyla alakalı bence.Yani ne kadar önlem alırsa alsın çatlayanlarda var hiç bişi yapmayıp çatlağı olmayan arkadaşlar da.Ama bol su ve kakao yagı öneriliyor genelde
serapinci Cansugunel0619 canım has zeytinyağı kullanıyorum ben yağlar en iyisi gibi kuru kalmıyo iyi geliyo bana
YamurmitKayhan Cansugunel0619 en pahalı kaliteli en ucuz kaliteli babaanne işi önerileri hepsini denedim ama maalesef olacaksa önlemi olmuyor kullanıp olmayanlar genelde yapısal olarak da catlamayacak olanlarda oluyor genelde
Cansugunel0619 YamurmitKayhan ZmrdAslnl serapinci Baharun2 Yani ne yaparsan yap kaçarın yok çatlayacaksın diyorsunuz
YamurmitKayhan Cansugunel0619 yapında çatlama varsa çatlıyorsun bacım :) benim karnım harita gibi oldu moralim bozuluyor am eşim her çatlagımı ayrı ayrı öpüyor rahatlıyorum biraz :))
Cansugunel0619 Buse01 😂😂😂😂 akşam akşam sesli güldüm yaa Allah ta seni güldürsün valla bende akışına bıraktım artık yapacak bişey yok