kahvesever__ Busrabens hamileliğin güzel mi geçiyor benim mide bulantım çok tu hiç bir şey yiyemiyordum
Beybileydi Sbm050421 inşallah dilediğiniz gibi olur. Doktorum bana hızlı alıyorsun demişti sonlara doğru anca frenledim
Sbm050421 Beybileydi yaa bende yediklerime dikkat ediyorum , korkudan lokma saya saya yiyorum vallahi 😅
Busrabens kahvesever__ oooo başından beri neler çektim diş ağrısı mı dersin bulantı kusma halsizlik tiksinme herşey vardı ama iştahımda açıktı midem bulamıyor ama aç kalıncada direk öğürerek kusuyorum öyle olunca da yüzümde lekeler sivilceler çıkmaya başladı sırf kusmamak için aç hissettiğim an oturup yemek yedim direk 😅 saçma gelicek belki Ama bilmiyorum bende böyle oldu
kahvesever__ Busrabens olsun ye bir şey olmaz yarasın şifa olsun sana ve bebeğine merak etme Doğumdan sonra veriyorsun ben doğum yapalı 2 buçuk ay olduğu 15 kilo verdim
sdymtl Valla 30dan sonra iştah açılıyormuş, sürekli aç hissediyorum. 30a kadar 3.5 kilo almıştım. 34.haftadayım 5.5 kiloya çıktı 😀
Cgnmrv Sbm050421 a yok artmadı zaten son haftalarda garip bi ruh hali oluyor bebek geldi mi gelecek mi diye. Ama balon gibi şişiyorsun değişik ben de anlamadım. Gerçi ben ödem sorunu olan biriydim herkes için genellemek de istemem ama