ruveydataskin tazebiranne_hg04 ben iki gün öncesine kadar çalıştım ama artık günün sonunda pert oluyodum şu zamanlarda artık dinlenmek iyi geldi
tazebiranne_hg04 ruveydataskin Çalışan hamilelere çoook çok daha zor Allah kolaylık versin biz evdeyken bile yoruluyoruz sizi düşünemiyorum 🫢
Cansuadaa tazebiranne_hg04 31+3 oldum bende aynı tarif ettigin gibi surekli uyumak istiyorum kolumu kıpırdatmak istemiyorum. Benimde b12 eksik iğne yazmis doktorum iğneyide kullanamiyorum bidaha ki kontrolumde hap isteyecem.
tazebiranne_hg04 Cansuadaa b12 düşüklüğü çok kötü insanın yaşam kalitesini aşırı etkiliyor sizinki o yüzden olabilir
Deletedmom7373700 tazebiranne_hg04 nasipse doğum kasım sonunda. Eylül ekimde yapalım diyor eşim her şeyi toplu alışveriş. Bende diyorum ama bişey olmaz sen yapamazsan ben yıkar ütülerim tüm iş bende dedi 😂 bende karışmıyorum kendi istedi 😂
Kubra_miray_szr tazebiranne_hg04 sabah kahvaltıdan sonra midem rahatsız oluyor 2 saat kalkamıyorum o sıra baş dönmesi oluyor maden suyu içip uzanıyorum geçiyor acaba sebebi nedir bunun
tazebiranne_hg04 Kubra_miray_szr hiçbir fikrim yok 🤷🏻♀️ tansiyonla mı alakalı acaba desem bilemiyorum yine de
Melisa0002 tazebiranne_hg04 aynı ben, 30+6 yım. Çok yorgun ve bitkinim. Bacaklarım, belim kırılıyor resmen.
tazebiranne_hg04 Melisa0002 evet bende öyle 🥲 sizin bebekte sağa sola toplanıyor mu sürekli böyle toplanıp semsert oluyor yalancı kasılmalar oluyormuş ama endişeleniyorum bir yandan da
Melisa0002 tazebiranne_hg04 tabii ki, oluyor. Bazen alttan destek için elimle tutuyorum karnımı. Sol tarafıma daha çok yatmaya çalışıyorum mesela.rahat etsin diye. Bazen de rahmimi tekmeliyor
Melisa0002 tazebiranne_hg04 inşAllah sağ salim kucağımıza alırız da, bu günlerde geçer. Çok az kaldı.
tazebiranne_hg04 Melisa0002 oluyor bazen bebek hareket ederken idrar kesesine baskı oluyor tuvalete gidiyorum hemen aniden altıma kaçıracak gibi oluyorum