Zey-neppp Umay255 canım bana 6 7 haftalık halini gönderirsen bakarım 😂 büyüdüğünde anlamıyorum İnan ki. Ama bu görüntüden kız gibi sanki. Bu yorum sadece 😂ciddiye alma. 6 7 haftalık halini gönderirseniz net olarak bir şey söylerim ☺️
Eyll06 Zey-neppp canım sen 6 7 haftalıgın burda kız erkek oldugunu nasıl anlıyosun ultrasyon resmı olmadan sırt üstü yatık şekılde
Zey-neppp Eyll06 canım kusura bakma ben yeni gördüm. Ben kesenin şekli , plesantanın yeri , bebeğin duruşu, konumu bunlara göre yorumluyorum. Bu bir teori mi bilmiyorum. Ben annemden öğrenmiştim 😂
esena13 Eyll06 küçük at dediği için öyle gönderdim küçükte olsa büyükte olsa tüm tahminler %50 zaten hayırlısı olsun ☺️ sizde bu haline tahminde bulunmak istersiniz belki ☺️ 10+4
Nesooo27 Eyll06 benim bebeğimde 7+2 bu fotoğrafta banada bakar mısınız 🤩❣️ https://imgyukle.com/i/VUWEks
Eyll06 Suleyalcn kuzum 6-7 haftalıkken. Cınsıyetı nasıl bellı olsun yapmayın allah askına kafasının seklı durusu omurgası bıle belli değil buyuk ıhtımal bayan kendı bebegıne gore yorum yapıyo
15ysr11 Eyll06 Çin takviminde kız çıkıyo ama liste olarak baktığımda erkek, kıza benzeten de var erkeğe de benimde kafam karıştı 🤭 Hayırlısı bakalım teşekkür ederim hepimiz insAllah 🤗
Suleyalcn Eyll06 bende nub teorisini duymuştum doktorlarda sanırım ondan yararlanıyor.Bakalım heyecanla bekliyoruz sağlıkla gelsinde 🥰