2erkeksnnesi Zey-neppp canım merhaba sen keseye göre yorumlamıştın emin olmamakla beraber kız demiştin doktorumuz %80 erkek dedi bi bakar mısın sence pipi mi bu net olarak ?
Zey-neppp 2erkeksnnesi 3 mü oldu böcek 😂 bir çiçek gelseydi bu sefer. Sağlıkla gelsin inşallah canım nasip ☺️
2erkeksnnesi Zey-neppp canım inan ben bir şey anlamadım 2 gün önce de doktora gittim %95 kız dedi o kordondur dedi bir şey göremedim ben dedi ay valla çatlıyorum resmen . Keşke bi mucize olsa ve kesin olarak kız olarak kalsa
Zey-neppp 2erkeksnnesi ben kız mı demiştim canım ? Sen bir daha bi göndersene 6 7 haftalık halini bakayım tekrar.
2erkeksnnesi Zey-neppp ay süpersin o zaman ben sana 7 haftalık halini tekrar gönderiyorum kuzum sen bi içinden geçeni bi dobraca söyle bana kuzum 🙈❤️🥰😍
2erkeksnnesi Zey-neppp bak kuzum mesela burda bacak arası tamı tamına açık mesela ve tam 10+0 günlüktük ❤️
2erkeksnnesi Zey-neppp bak burda da 6 haftalık ve 7+2 günlük vajinadan çekilen ultrason kuzum . Sence neye benziyor benimkisi. ? Perşembe günü tekrar randevum var bu sefer de netleşecektir diye umut ediyorum 🤣
Ftsh76 Zey-neppp herkes kiz dior kemik yapisina gore ama bende erkek hissediorum bu ay sonu net belli olur ☺️ Soylerim
2erkeksnnesi Zey-neppp hadi söyle kuzum söyleeeee 🙈 sence benim yumurcak kız mı erkek mi gördüğün kadarıyla 🥰