MerveECZ Zey-neppp Haftadayım dün gittim hiç bir şey göremedi. Zaten yandan görüntüsü var. Ben de erkek hissediyorum ama
Zey-neppp MerveECZ canım görmüştürde emin olamadıysa söylememiştir. Bana erkek gibi geldi. Öğrendiğinde yaz canım 😂😂
2erkeksnnesi Zey-neppp canımmmmmmmm nolur nolur beni de yorumlaaaa sence benim ki ne 3. Ye hamileyim çatlıyorummmmm
Zey-neppp MerveECZ canım KB yeni gördüm. Bir sürü şeye bakıyorum 😂 kesenin şekli , bebeğin konumu, plesantanın konumu vs vs 😂
2erkeksnnesi Zey-neppp canım en küçük hali keseyi görmeye gittiğimde bunu verdi ilk doktorum bide buna bak bakalım . Ölçüm yeri belli canım orda kese belli oluyor 🥰
Zey-neppp 2erkeksnnesi yok canım burdan bir şey anlamadım. Ben çok emin olmamakla beraber kız diyorum 💜🥰
2erkeksnnesi Zey-neppp ay hadi inşallah canım ya 2 oğluştan sonra inşallah bi de hayırlı ve sağlıklı olarak kızı da tadarım inşallah son olarak 😍🙈
2erkeksnnesi Zey-neppp canım merhaba sen keseye göre yorumlamıştın emin olmamakla beraber kız demiştin doktorumuz %80 erkek dedi bi bakar mısın sence pipi mi bu net olarak ?