Zey-neppp Rukiye24 aynı görüntüyse bilemedim. Arada kaldım ☺️ 6 7 hafta halini görmediysem onu yolla canım
Rukiye24 Zey-neppp 6 haftalığa küçük demiştin atmm erkek gibi sanki demiştin küçük ama anlayamadm dedin sonra 9 haftalığa kız dedi şimdi aynı fotoya erkek dedin
Zey-neppp Eyll06 canım kusura bakma ben yeni gördüm. Ben kesenin şekli , plesantanın yeri , bebeğin duruşu, konumu bunlara göre yorumluyorum. Bu bir teori mi bilmiyorum. Ben annemden öğrenmiştim 😂
2erkeksnnesi Zey-neppp canımmmmmmmm nolur nolur beni de yorumlaaaa sence benim ki ne 3. Ye hamileyim çatlıyorummmmm
Zey-neppp Rukiye24 canım 6 haftaya erkek dediysem öyledir. Ben 7 haftadan sonrasını bilemiyorum. Öyle kendimce tahmin ediyorum. 6 7 hafta söylediğim doğrudur 😂
Zey-neppp Hanifegg canım 6 7 hafta yok mu ? Şimdi bu haline bir yorum yapacağım yanlış olacak. Sonra karışıyor işler ☺️ Varsa o haftaları yolla
Zey-neppp Rabiakntmr açıldı bebeğim ama burda 8 9 haftalık hiç yoksa. 6 7 hafta yok mu? Tahmin yaparım bu görüntüye ama doğru olmayabilir. 🙄