Bestegkcegul Kalp atışını kaçıncı haftanızdayken duydunuz? Ben yarın 6.haftama giriyorum doktor kontrolümüz var duyarmıyım sizce😌
Gizem2424 Ben 13 haftalıgım devlet hastanesınde halen dah dinletmedıler doktor kucuk diyor özele gitmeyi dusunuuırum bende
Aysbsky Gizem2424 gerçekten saçma sapan iş yapıyo bu devlet hastaneleri 6+3 duydum ben bence özele gidin hemen
Bestegkcegul Gizem2424 ben özele gidiyorum bilmiyorum duyarmıyım ama hamile arkadaşlarım duyabilirsin diyolar bakalım inşallah☺️
Gizem2424 Hiç ilgılenmıyorlar devlet hastensinden temmuzun ilk haftası özele gidicicem nasıp olursa cinsiyetini ogrenmek için hemde
Berna0000 Aysbsky birisi baba vajinal muane de duyulur demişti de ultrason diye biliyorum kalp atışı dedim bende ilk gebeliğim olduğu için net cevap veremedim
Minikbebegim1999 Bestegkcegul 5 haftada keseyi gordum 6 haftada kalp atisini gorduk 8 de duymaya gideceğiz inşallah haftaya 🤍
MerveEmre1508 Bestegkcegul 6 hafta daha küçük duyamayabilirsin canım endişelenme ben 7+3 de duymuştum bebeğin yorulmaması için doktorum dinlemeyi tavsiye etmedi