ZeynepBilgen48 Kizlaarrr bulanti durumlariniz nasiill 😥😥 7+3 üm ve midem sürekli bulanıyor özellikle de acikincaa 😜😜
GkeCanKaran ZeynepBilgen48 9+1 deyim. 2 gün önce ilk defa kustum ve midem altüst olmuştu.şuan midem iyi ama çok yiyemiyorum tiksiniyorum.
ZeynepKara ZeynepBilgen48 benimde 6. Haftamda bulantım olmuştu şuan yok gibi ama fena halde grip oldum yine doğru düzgün beslenemiyorum 😞 8+3 teyim
ZeynepBilgen48 Hilalakar ay ne güzel ya mahsaAllah peki kasık agrisi falan oluyormu hic ozellikle adet zamanin geldiginde
Hilalakar ZeynepBilgen48 yok canım kalp atış sesini duymasam hamile değilim derim ne bulantı ne de başka bir sancı falan yok bende kızlar ☺
ZeynepBilgen48 GkeCanKaran bende hic kusma olmadi daha ama bende mutfaga giremiyorum kokulardan tiksiniyorum cok
Aleynaarslan Benimde bulantim ve kasık ağrım çok oluyor arada kahverengi leke geliyor zor geçecek anlaşılan hamileliğim 🤔
ZeynepBilgen48 Aleynaarslan bu aralar bende de kasik agrisi basladi nbacaklarima kadae iniyo agrisi 😥😥
Sibelselim Bende 8+3 haftalik hamileyim suan bulantim yok cok şükür ama kasik agrisi arada gelip gidiyo normal olarak ❤
Ogretmen_anne 8+4 olduk biz de. Bulantım arada oluyor ama hiç kusmadım. Bide geceleri karın ağrısından ve kasık ağrısından uyuyamıyorum bazen. Çok sık wcye gidiyorum geceleri. Benimle aynı durumda olanlar var mı?🙂
Ozgebanu Benim kasık ve bel ağrılarım çok şiddetliydi, şuan ise midem çok kötü durumda ne güzel midem bulanmayacak herhalde diyordum, fakat mide bulantısından ve kusmaktan yemek yiyemiyorum acaba ne zaman geçer? 😔