Minikprens22 Sedagokcen52 yaa bende çok merak ediyorum ilk doğumum sezeryandi ikinci ne zaman olucak bilmiyorum
Elifasyaaa Sedagokcen52 ilk doğumum kendiliğinden suyum gelerek olmuştu 38+5 te şimdi ikinciye hamileyim cumartesi günü için sezaryen günü verdi 38+5 olucak yine
1prenses2prensyenigebe Sedagokcen52 benim ağrım çoktu normalde 38+0 yada 38+2 de düşündük ama bacak gelişti ve inanilmaz ağrım vardı 37+4 de doğdu 3460 Gr 52 cm di
Sedagokcen52 1prenses2prensyenigebe him gelişimini güzel tamamlamış Allah bağışlasın peki ya nasıldı zormuydu ilkine göre
gamzosgamzos Sedagokcen52 38+0 a gun vermisti doktorum ama benim kızım 36+5 te gelmeye kalkisinca acil sezaryen oldum 😊
1prenses2prensyenigebe Sedagokcen52 yok aynıydı kalktım yürüdüm bol bol şükür iyiydi Bebeğim 3 aylıkken gebe kaldım şuan 14 haftalık hamileyim buda sezeryan olacak bakalım
eminegulbalci Sedagokcen52 bende çok merak ediyorum ama geçen kontrolüm vardı sırada beklerken bi kadın anesteziye gidiyorum gün alacağım dedi ikinci doğumun 37 hafta dolunca alıyorlar dedi. Devlet hastanesi bu arada
Merve201119 Sedagokcen52 38 hafta 5 günlük olunca alacaktı ama benim oğlum 1 hafta erken gelmek isteyince 37 de alınmıştım