Sehrihuzun Ezgicck evet ilk dogum olmasi biraz daha insanı dusunduruyor neyle karsilasacaz bilmiyoruz 😔
Ezgicck Sehrihuzun Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın canım sağ salim çıkalım inşallah evlatlarımızla birlikte iyi düşünelim iyi olsun yoksa insan istemsiz sürekli strese giriyor 🙏🥰
Sehrihuzun 127383 normal dogum olur inşallah bide bayram üstü sezeryan olursa toparlanmak daha zor olur😊
Sehrihuzun Ezgicck amin inşallah. Kesinlikle öyle belkide büyütülmicek bisiyi cok fazla takiyoruz elimizde olmadan inşallah kolay doğumlarımız olur ♥️🙏
Ezgicck Sehrihuzun Amin inşallah 🙏evet canım bilmediğimiz için istemsiz öyle oluyor ama istemeden bebişleri de strese sokuyoruz
eslemsi Sehrihuzun benim bayramdan sonraki hafta. 35.6yim bende. 15inden sonra alicak bakalim gun belirlicez haftaya gel dedi. Ben sezeryanliyim bu ikinci dogumum. Devlete gidiyorum bende
Sehrihuzun eslemsi ben normal istiyorum zorunlu olmadıkça. İnşallah saglikli bir sekilde kucağımıza alırız ilk dogumum bir yandan heyecan bir yandan korku 😊
Hilaydakurt mmihri aynen bende 37+2 yim inşallah bi an önce hepimiz bebeislerimize kavusuruz. Babalık iznini zorunlu kullandiriyorlarmi niz 40ımız çıkınca kullanıcaz 10 gün tatil yaparız diyoruz inşallah zorla kullandirmazlar
mmihri Hilaydakurt bizde direkt kullandırıyorlarmış 🤷🏼♀️ 40 ı çıkınca da verirlerse yıllık izinden biraz kullanırız dedik artık
eslemsi Sehrihuzun ikincode daha cok korkuyor insan basina me gelecegini cok iyi bildiginden. Brn oyleyim sahsen suan🤭
Deletedmom2265 Sehrihuzun 36+6’yim gününde gelirse 19 Temmuz salı iş gününe denk gelir ama erken geleceğim derse 8’inden sonra 17 sine kadar tatil 🥴
Sehrihuzun Deletedmom2265 hayir olmadim randevu alamıyorum hep dolu Şanlıurfada yaşıyoruz burada suriyeli cok oldugundan iki hafta sonrasına bile randevu yok malesef
eslemsi Sehrihuzun cok saglam kaziga bagla derim nerden ne ara gelcegi belli olmuyor bebenin inan ben soka girdim resmen ogrenince 25 ay ayni sekil korunduk oncesi yillarca oyle korundik ama pat sen cik gel😅😅
Sehrihuzun Deletedmom2265 gercekten bıktık hastahaneden geldigim gibi aradim tekrar randevu almak icin iki hafta dolu denildi sonrasinada verilmiyor zaten saat 12 yi bekliyorum tekrar aricam. Bi terslik olursa napcaz bilmiyorum allaha bırakmışız herseyi 😔