sedaboz_ 34+3 üm. Bir kaç gündür sanki karnım küçüldü gibi hissediyorum. Doğuma yakın karnın aşağı düşmesini duymuştum biliyorum ama küçülme gibi bi durum var mı acaba?
Piremsesannesi sedaboz_ pozisyon değişikliğinden kaynaklı öyle geliyor olabilir. Benim bu ikinci bana da son günlerde küçük gibi geliyor hatta annem gil bebek zayıf kesin diyorlar ama alakası yok. Pozisyondan kaynaklı oluyor.
Esraates 34 haftaligim erken dogum riskim dunden beri sanki benimde karnim kuculmus gibi hissediyorum blmiyorjm belki bana oyle geliyo ama sanki kuculdu gibi doktora gittim bugun ama bi sorun yok cok sukur
sedaboz_ Esraates Aman sorun olmasında. Benımde vardı başlarda erken doğum riski ilaç kullandım. Baya önce kestik ilacı ama şimdi sanki karnım kücülüyo gibi geliyo bişe yoktur inşallah
Merve-bulut @sedaboz_ bende 33+4 haftalığız ama eşimde diyor sanki karnın küçüldü diye ve bana karnın düşmüş diyenlerde var ama rahim uzunluğuna bakıldı erken doğum riski yok şuanda hayırlısı artık
sedaboz_ Merve-bulut Az daha dayansın erkenden gelmesin😁 kücülmüştür o zaman ya bize öyle geliyo olamaz bence
Merve-bulut @sedaboz_ evet daha çok erken bir ay daha sabret diye hep konuşuyorum kızımla😂su azalıyor bebek büyüyor ya onun etkisi olabilir herhalde bende bilemedim yada iç karnımız geniş 😂
sedaboz_ Piremsesannesi Galiba benım kanım düşmeye başlamış🙄 fotoğraf çekmiştim bugünde çekip karşılaştırdım aşağıda biraz.