yagmurrrra 2 gündür bebek hareketleri çok azaldı ve hareketini sadece aşağıda hissediyorum resmen içten genital bölgeme vuruyor zonklama gibi oluyor doktorumu aradım rahim ağzı kısalmış olabilir hemen gel dedi birazdan gidicem korkuyorum. Yaşayan varmı?😔
Fatma0090 yagmurrrra 23 haftamda yasadım acılmam olmuş kanala inmişti ikizlerim suyum geliyordu su geldiği için dikiş atamayız doğum başlamıs denmişti eger acılma varsa suyun gelmiyorsa hiç düşünmeden hemn serklaj ol kuzum suan tekrar hamileyim serklajlıyım
Mucizeminnos yagmurrrra benimkide baş aşağıydı bende de öyle ağrı vardı bi arada ayakları aşağıdaydı o zamanda aşağıya vuruyodu doktorlar öyle olunca kısalmadan şüphe ediyo da bakılır yine ama belki ayakları falandır yani gidince haber verin bize de güzel haberlerle dönersiniz inşallah🙏🏻🌸
yagmurrrra Fatma0090 çok korkuyorum serklaj ne bilmiyorum 😢 resmen genitale doğru vuruyor onuda zonklama gibi hissettim erken doğum belirtisimi sizindemi böyle başladı 😢 inşallah sağ salim zamanında alırsınız bebeklerinizi kucağınıza allah yardımcımız olsun😔
Fatma0090 yagmurrrra umarım seninki öyle değildir canım Bı kontrol ol hemen rahım agzını ölcer kısaltma varsa dikiş atıyorlar onada serklaj deniyor ben ilk bebeklerimi erken doğumla kaybettim syiuankı bebegimi öğrenince 12 haftalıkken rahım agzıma dikiş atıldı serklaj oldum yanı erken doğum olmasını Bi nevi engelliyor dikkat edersen kontrol ol canım mutlaka
Mucizeminnos yagmurrrra korkmayın doktor bana da öyle demişti hemen gel bakalım diye ben de çok panik yapmıştım ama ayaklarmış yani Allahın izniyle bişe olmaz inşallah🙏🏻
yagmurrrra Mucizeminnos aa öylemi ay inşallahh ayaklarıdır 🥹 bir nebzede olsa içim rahatladı gidince buraya yazarım sonucu🙏🏻 🤲🏼
yagmurrrra Seyma-Aslan00 teşekkür ederim çok şükür bir sorun yokmuş çok haraketli devamlı dönüyor kafası aşağı gelmiş oda baskı yapmış gayet iyiymişiz çok şükür🥰🥰🤲🏼
Seyma-Aslan00 yagmurrrra çok şükür🥰sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim kızımda 23+5 hep kasığımda hareketleri🤭