smnrsmnr 34+6 dayım. İşe gidiyordum sabah bir anda sancılandım hastaneye geldim ve nst de minik sancılarım çıktı. Doktor muayenemde açılma yok dedi. Şuan 1 gece hastanede kalacağım. Başına gelen var mı? Doğumum mu başladı yoksa çok korkuyorum.
Appayipyip smnrsmnr hayır öyle bir şey olsa doktorunuz derdi 1 cm açılma sizin haftalarınızda normal aslında. Burada 2 cm açılmayla bir kaç haftasını geçiren kişiler var 😂 sakin olun ve sadece doktorunuzu dinleyin ne güzel önlem amaçlı 1 gün yatırmışlar 32 haftada benim de sancım çıkmıştı serum verip yolladılar 😂
Appayipyip smnrsmnr 1 geceyi 1 cm açılma diye okumuşum 😂 açılmanız da yok bence hiç telaşlanmayın sanıcıyı serumla vs durdururlar inşallah 🥰
Minigebe smnrsmnr geçmiş olsun benim de aynısı oldu düzenli 100u geçkin sancim vardi 2000cc serum ve ciger gelistrici vuruldu şuan düzenli yok sancilarim hafifledi
1oznuur Kızlar benim de 36+6 haftalık bugun belime ara ara agrı giriyor dunde karnımda sertlesmeler oldu dogum sancısı mıdırrr doktora gitmeli miyimm
smnrsmnr 1oznuur benim kasıktan yukarı karnıma vurdu sancı. Ve geçmedi. Bende de sertleşmeler oluyordu ama bu onun gibi değildi. Yinede herkeste farklı olabilir siz doktora gözükün
smnrsmnr Minigebe çok geçmiş olsun Rabbim vakti geldiğinde ınşaallah hepimizin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🌺
Cerennnarsss Benimde 35+5 tr kontrole gittiğimde 5 dk da bir düzenli sancı çıkıyordu hiç hissetmedim, serklajim alındı bir gece gözlem altında kaldım su gelişi olur diye serumla sancılari durdurdular şu an gayet normalin telaş etmeyin 😊
smnrsmnr Cerennnarsss Normal hayata dönülüyor değil mi 😂 birden insan korkuyor ya ınşaallah bende yarın taburcu olurum