SevcanahinBingl birçok ülkeye gittim hayalimdi en mutlu oldugum sey,15 yasında calısmaya basladım mecburdum.Cok calıstım cok sukur sonra guzel bır hayatım oldu.Mutluluk ne deseler saglıgım once ,sonra dunyayı gezmek,deli gibi alışveriş derdim.30 yasında hayatın tüm mutlulugunu yasadım sanmısım,onu görene kadar!Hiç bir mutluluk hiç bir emeğin meyvesi bu kadar tatlı olamaz.Bunu okuyan anne,anne adayları anne olmak isteyen tüm güzel kadınlar,bugün evladımı kucagıma alırken tek dileğim Rabbimin hıc bır kadını kucagını bos bırakmamasıydı.Korkmayın sakın! Sabah 9 aksam 8 sancı cektım ama suni sancı sonuc vermedi.Doktorum beni sezaryene aldı ve 40+4 hafta 4180kg oglumu kucagıma aldım.Spinal anestezi oldum size su kadarını söyleyeyim sakın korkmayın ufak tefek agrılarım oldu oluyor ama göğsüme dayayıp sütümü emiyor ya hepsi uçup gidiyor.Hepinize hayırlı dogumlar
ElifKarata SevcanahinBingl rabbm sana ve bebişine sağlık sıhhat uzun ömürler versin canm benm 😊🤗🤗 uzun bir sürecin ardından hayrlısyla gelmiş en güzel duyguyu sana tattırmış 😍darısı biz doğuramayanların başına