HeyMommy Bebegimizolsun Diğer posttan geliyorum. Sevincini kalbimde hissettim ☺️ İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kan verin hemen takibe başlayın ☺️♥️
Bebegimizolsun Kbramhmt amin kuzum Allah razı olsun Tomrishatun rabbim nasip etsin inşallah kuzum benim en kısa zamanda isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın sizi üzdüysem hakkınızı helal edin
Bebegimizolsun Mehtapkz amin canım Allah razı olsun hala şoku üzerimden atamadım elim ayağım titriyor 😊
Bebegimizolsun tecrubesizanneadayi12 oyy kuzum Allah razı olsun hepinizden rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
Zln2152 Bebegimizolsun maşallah canımmm hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah 🙏 en kısa zamanda rabbim bana da nasip eder inşallah 🙏🖤
Bebegimizolsun Zln2152 sağol kuzum Allah razı olsun sana hep dua edeceğim rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün ❤️
Bebegimizolsun Zln2152 inşallah en kısa zamanda hayırlı bi evlat sana da nasip eder kuzum inşallah hep dua edeceğim sizi üzdüysem hakkınızı helal edin
Minigim38 Bebegimizolsun yaa cok sevindim Allahim saglikli sekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bebegimizolsun Deletedmom7373700 aaayyyy evet kuzum ya yemin ederim okadar umutsuzdum ki rabbim nasip etti bugünüme binlerce kez şükürler olsun
Deletedmom7373700 Bebegimizolsun hiç beklemediğimiz anda en güzelini nasip ediyor. 🥲 sağlıkla gelsin minik kuş 🙏🏻
Bebegimizolsun Talihimyokbahtimkara ayyyy kuşuuummm çok teşekkür ederim valla zor yazıyorum ❤️ yarın hemen hastaneye gideceğim kan vereceğim eşim bugün 24saat çalışacak evde olmadığı için yarın sabah hemen gideceğiz
Talihimyokbahtimkara Bebegimizolsun Olsun olsun geç olsunda güç olmasın kuzum çok sevindim valla hareketlerine dikkat et annesi uzanma yükseklere çok eğilme hayırlı olsun tekrar 🥰❤️