Baharevren1 Tayfun çoook teşekkür ederim dualarım sizinle umarım sağ Salim kucağınıza alırsınız meleğinizi 🙏
Tayfun Baharevren1 rabbim bizlere yardımcı olsun bizim kiler benim için yasin başlatılar 41 yasin okuyorlar ama herkez birtane okuya bilir bir hafta içinde teslim ediyor
Missmanan Baharevren1 parlamaya kafayı takmayın lütfen bebeğin daha küçük zamanla büyüdükçe düzeliyor detaylıda benim kızımda da küçük parlama çıktı 28. Haftada düzelmişti hatta bazısı Doğumdan sonra düzeliyormuş lütfen stres yapmayın inşallah bebeğiniz sağsalim doğacaktır merak etmeyin bol bol dua edin 🤲🏻💕
Oziss Baharevren1 Canım telaş yapma önceliğin sakin olmak olsun. Bebegin inşallah saglıklıdır sen duanı eksik etme. Etrafımda down sendrmlu denilip ama sağlıklı dogan bi kaç tanıdıgım var sen gönlünü ferah tut.
Kuzusunannesi Baharevren1 canım ense kalınlığı iyi çıkmış 3 üzeri sıkıntı oluyor başka doktora git ama kesinlikle bana böyle dediler diye söyleme
Baharevren1 @Missmana@Sibel#301407 Mir Tayfun Kuzusunannesi ayyy çoook teşekkür ederim umarım öyle olur Rabbim hepimizin evlatlarını sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah ❤🙏
Mir Baharevren1 rabbim tez zamanda şifa versin ve içini huzurla doldursun. Tabi rabbimizden gelene razıyız bu üzülmeyeceğimiz anlamına gelmiyor ama kendini ve evladını yıpratmadan. Tevekkül et. Rabbim bir pıhtıdan yarattı o dilerse herşey olur. Belki karnındayken sınıyor bu sınavı metanetli olarak geç. Dua her kapının anahtarıdır. Bol bol kuran oku dua et. Çok kişi var böyle olup sağlam doğuran. Kafası yok denilip sapasağlam doğan gördüm. Ne olursa olsun o Allah’ın bir lütfu. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Sibel Baharevren1 bende de çıktı bebeğin kalbın de parlaklık doktor hiç önemsemedi bile sen de içini ferah tut
Busraatakuk Baharevren1 keşke yaptırsaymışsın bütün testlerini😔 Rabbim yardım etsin başka bi doktora da görün
oykununannesii Ben tüm testlerinde sorun çıkıp da sapasağlam bebeği olan çok kişiyi duydum. Eğer o çocuğu doğurmaya kararlıysan(ki bence olması gereken bu), içini ferah tut Allah'a dua et.. İnşallah bir problemle karşılaşmadan sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Cisemk MuratZeynepDiner bağırsaktaki parlaklık için naptınız aynı sorun şuan bendede var doktorunuz ne dedi
MuratZeynepDiner Cisemk 18 haftamda fark etti doktor ama çok önemsemedi üzerinde durmadı birçok gebede olabiliyor dedi 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi tabi insan yinede aklına takıyor Allah korusun bebeklerimizi size kaçıncı haftada teşhis koydular ne dedi doktor