Birminikcivciv Hiç böyle bişey yaşadınız mı belim de kopacak neredeyse fitil kullanıyorum magnezyum da hem yüksek dozlarda ama nafile 😢😔
Gunisigi Birminikcivciv hiç bekleme canım doktora git hemen belli sancın var bizler ne desek yalan olur ona göre bekleme git acile bence
Sultaner Birminikcivciv kesinlikle gitmelisin benim de öyleydi 24 hafta raahim agzı incelmesinden acil serklaj oldum ihmel etmeyin rahim agzı açılınca iş işten gecer erken doğum olur
Sultaner Birminikcivciv evet çok sertleşiyordu toplanıyordu sonra açılıyordu taş gibi oluyordu dra gittim kontrole daha vardı acil ameliyata aldılar bi hafta önce kontrol oldugumda 30 muş 15 mm e düşmüş bi haftada
Sultaner Birminikcivciv benim ilk gebeliğim şimdi 37 yim bi hafta önce dikişler akındı doğumu bekliyorum bakalım
Sultaner Birminikcivciv ederim canım ama git doktora rahim agzına baksın bu çok sinsi bi durum kasılma dışında suyun gelene kadar farkedemessin demişti dr bana
Sehrihuzun Birminikcivciv hemen hastaneye git gercekten ertelemek cok riskli erken doguma neden olabilir yengem bugun serklaj ameliyatı oldu ki randevu bulmak cok zor iki haftadir bekliyordu. İhmal etmeyin derim 🙏
buket-12 Birminikcivciv merhaba, şimdi gördüm yazınızı. Doktora göründünüz mü ne dedi? Bende 24 haftalık ikiz gebeyim ara ara karnımda sertleşme oluyor
Birminikcivciv buket-12 Valla dedi rahimdir kasılan ilaç falan verdi. Fitil magnezyum. Sizde de böyle karında ani sivrileşme ve ağrı oluyor mu ? Mesela benim hep öyle ve taş gibi. Mutlaka doktora görünün derim tedbir amaçlı
buket-12 Birminikcivciv evet sertleşme oluyor bir iki saat sonra geçiyor ama ağrı olmuyordu. Doktora gittim baktı birşey göremedi. Her ihtimale karşı nst girdim onda da bişey çıkmadı. İkiz gebelik benimki herhalde toplanınca öyle oluyor diye düşünmeye başladım