Stuna Uçuk iÇin çözümü olan var mı? Hamilelikte kremler kullanılmıyor sanırım. Çok kaşınıyor ve şişti. Ne yapabilirim😢
[silindi] Stuna kullanılabilecek kremler illa ki vardır bir dermatoloğa danışın uçuk virüsü çok tehlikeli
Damlaa__ Stuna Bende de çok uçuk çıkıyor ben kullandım bir şey de olmadı 2 günde kurutuyor ‘ASİVİRAL’ diye bir krem 😊
Meliyyke Stuna çözüm değil ama önlem söyleyebilirim. Benim virüs güneş ışığında kaldığım zaman aktifleşiyor. O yüzden dudaklarıma da güneş kremi sürüyorum o zaman uçuk olmuyor. Eğer bu tür bir uçuksa tekrarlamaması için bunu deneyebilirsin
Vicibici Stuna Uçuk çıkacağını anladığın zaman krem sürünce fayda ediyor aslında 1-2günde. Sarımsağı kesip uçuklu kısımda bekletebilirsin
Stuna [silindi] şu an gidemiyorum doktora. Doğal bir yöntem varsa diye buraya yazdım teşekkür ederim☺️
Stuna Meliyyke Bende hiç çıkmaz hayatımda 2 veya 3. bu. Stresten oldu😐 güneşten olması çok düşük bi ihtimal Ankara’da güneş yok şu an😂 çok teşekkür ederim 😊
[silindi] Stuna o zaman eczacıya sorabilirsiniz doğal yöntemlere yönelmeyin bir an evvel geçirecek bir ilaç kullanın
Stuna Vicibici evet evde krem bulundurup çıkmadan sürmem lazım giderek şişti çünkü😐 çok teşekkürler sarımsağı deneyim akşam
Merve201119 Stuna bana doktorum asiviral diye krem vermisti ben onu kullanmıştım hamileligimin başında iki defa çıkardım bende ama tabi doktorunuza danışın oncelikli
Stuna Merve201119 doktorumda onu tavsiye etti ama eşim muadil başka bi krem almış ona başladım inşallah iyi gelir😐