Profil12340 5+4 haftalıkken doktora gittiğimde keseyi yolk kesesini gördü. Kesenin boyu iyi dedi ama bebek oluşmamış dedi. Bir hafta sonra tekrar görünmem gerektiğini söyledi. Böyle olan var mı daha sonra bebeğini gören
Sehrbnon122 Profil12340 canım öncelik zaten yolk kesesi görünüyor hem o haftalarda erken zaten bebegi falan görmen kalp atışlarını duyman sakin ol hiç endişelenme yani
Elibo Profil12340 canım 5 haftada bebeği görunen çok ama çok nadirdir benım 5 de yolkum bile yoktu telaşlancak bi durum yok 6 da 7 de gözukucektir.
Minarda Profil12340 benim de öyleydi canim kese vardi ama bebek yoktu 5 6 haftaliktı o zman 3 hafta sonra kontrole gel dedi gittim bebek yeni oluşmuştu 🤗
Ecemselmaarslan Profil12340 biz 8.hafta da gördük galiba yolk falanda var demedo sadece kese oluşmuş hayırlı olsun demisti ama bildiğim kadarı ile yolk sac varsa mutlaka bebekte vardır içinde
Profil12340 Minarda ben cumartesi gittim doktora böyle söyledi. Bir hafta sonra gel artık bebeği görmemiz gerek dedi. İnşallah ben de görürüm bebeğimi🙏
Sehrbnon122 Profil12340 benim kuzenim de de 5 cm cikolata kisti var kendiliğinden hamile kalamıyor sen dogal yoldan mı hamile oldun canım
Hande_tn Profil12340 benimde 5+3 dü gittim sadece kese var yolk yada bebek hiç görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışını duyarız inşallah beklemek gerekiyor geç döllenmiştir belki
Ecemselmaarslan Profil12340 korkma canım anca yani haftan çok küçük boş gebelik falan olsa Allah korusun yolk olmaz
Nnanaa Profil12340 evet tam haftasına uyumluydu 8. Haftada. şimdi 10 haftalığım. Geç döllenmeden dolayı. Ben 4+6 da keseyi gördüm. 5 te yolk kesesi ile kese. 6 da da kalp atışına çağırdı göremeyince çok korktum. 2 hafta mahvettim kendimi. 8 de gittik resmen bir bebek oluşmuş. Kese 5 te 12 mm di sanırım benim öyle hatırlıyorum.