170194dyg Merhaba 25. Haftadayim hareketleri onceki haftalara gore daha az ve hafifledi sizce neden olabilir. Hissediyorum ama sertligi azaldi gibi tekmelerin
Kubgkm 170194dyg evet canım benimde aynı 20 den 23 e kadar çok sertti ve sürekli kıpır kıpırdı ama son 24 25 haftalarda azaldı 25+3 olduk bugün
yagmurrrra 170194dyg bende 23+3 benimde 2 gündür hem azaldı hemde tam alt tarafa doğru hissediyorum karnıma değilde genital bölgeye doğru zonklama hissediyorum doktor kontrolüm haftaya salı ama çok tedirginim gitsemmi yarın gitmesemmi bilmiyorum
Meyvem 170194dyg 25+2 olduk iki gündür çok nadir hareket ediyor bende anlamadım ne yersem yiyim değişmiyor eskiden tatlı yesem yada uzansam deli gibi oynardı ama şimdi bana misin demiyor
Meyvem yagmurrrra aynen benimde öyle bi an alttan bi yeri çıkacakmış gibi hissediyorum resmen orda oynuyor sanki
yagmurrrra Meyvem doktorumu aradım rahim ağzı kısalmış olabilir bebek hareketleri azaldıysa ve aşağı doğru zonklama hissediyosan hemen gel dedi birazdan gidiyorum