Oznur3460 Merhaba arkadaslar bir kac gündür ishal gibiydim bugün artık alt kasık bölgemde sancı oluyor sonra geçiyor acaba dogum belirtisi olabilir mi bir anda geliyor bir kac dk sonra sancı gidiyor
Sevk123 Oznur3460 bende de aynı belirtiler var dün başladı genelde doğum belirtisi derler ama hadi bakalım 🥲
Oznur3460 A_syma 1 hafta önce böyle bir kac saat aralıklı sancım vardı geçti ama ondan sonra ishal başladı 28 haftalık olcaz 2 gün sonra ve bugun olduğundan fazla hareketlendi biraz ensiselendim doğrusu
DAMLABERBER İshal doğum belirtisi mi oluyor ben 31+5 haftalığım ve yaklaşık olarak 3-4 gündür ishalim ve genital bölgemde tarif edilemez bir kramp var😢
Oznur3460 DAMLABERBER görüştüm Dr um la magnezyum içip icmedigimi sordu ishal için patates muz tüket geçmez ise bir dahiliyeye görün dedi sancılar fln düzenli olmadığı için sancı ishlden de olabilir dedi
A_syma Oznur3460 Haftaniz erkenmis. Doktorunuzla irtibata gecin isterseniz. Su icin bol bol. Sivi kaybi yasamayin
533460 Vücut kendini doğuma yaklastirdiginda doğal lavman yaparmış ishal ve peşine başka kasilma belirti vs varsa doğunca yakın demekmis
Haticecebrail21 533460 Hadi yaa öyle miymis gercekten?bende 34 haftalik olacam nerdeyse bende de dün gelisti bu olay
533460 Oznur3460 buna normal veya değil demek doğru olmaz belki çok alakasız bağırsak enfeksiyonu vardır veya bir sey dokunmuştur. Buna sancı eslik ediyorsa doğum belirtisi belki denebilir. Aklınızda kalacağına bir gidip muayene olun derim.
533460 Haticecebrail21 tek başına ishal bi anlam ifade etmeyebilir belki ama kasilma eşlik ediyorsa yaklaşan doğum belirtisi diye söylemişti ebe
Oznur3460 533460 kasılma değil de sancı oluyordu bende ama düzenli değildi Dr umla görüştüm ishalden kaynaklı sancı olabilir dedi