Eyllce Kızlar 35 girdim bugün yeni haftaya girişle bitkinlik yorgunluk sürekli uyku hali geldi yiyip içip uyumak istiyorum sizde durumlar nasıl. Bu haftaya gelene kadar dışarıda evde ne işim varsa hallediyordum 😢
Mrvekra Eyllce Merhaba cnm aynı durumdayım bende çok yorgun uykulu hissediyorum hiç birşey yapmak gelmiyor içimden 35+2 yim bende 😣
Ha134548 Eyllce 35+5 im yürümüyorum bile o kadar bitkin halsiz ve yorgunum. Dün markete gittim geldim sancım var sanıp 3 saat boyunca dakika tuttum. Bünye tembelliğe alışınca bi markete gidip gelmekle kasıklarım ağrıdı 😁 Yalancı sancıymış 🤷🏻♀️😁
Deletedmom2265 Eyllce Bende 36+5 oldum bu hafta sağa sola bile dönemiyorum zor uyuyorum öncesine kadar her işimi yapardım bide bebek kanala girmiş baskıdan mı nedir hemoroid gibi birşey oluyorum popom acıyor 😣
Eyllce Mrvekra ama yapmadan da olmuyor ev işleri bitmek bilmiyor evde tek olunca eşim çalıştığından bana kalıyor 😢 onada gelince kıyamaıyorum yorgun argın geliyor.
Eyllce Ha134548 bende bugün bir cesaret evi komple temizledim yapmadığımda içime batıyor kim temizleyecem diyorum pislik sevmiyorum 😢
Mrvekra Eyllce çok haklısın cnm çok zor allah yardımcımız olsun bol bol dinlenelim olduğu kadar artık ☺
Eyllce Deletedmom2265 biran önce sağ salim evlatlarımıza kavuşalım inşallah 🙏 Son ay son haftalar gerçwkten çok zorluyormuş 😢