Efuchama Merhaba herşeyi az çok anladım doğum olduktan sonra hemen dikiş atıldı hissetmedim yazanları görüyorum. Plasenta nasıl çıkarılıyor o çıkarken his var mı bu konuda kimse bilgi vermemiş normal doğum tecrübesi olan hanımlar bu konuda bilgi verebilir mi.?
DenisBulut Efuchama evet ya bende hic bi yerde duymadim o nasıl cikiyor acaba onun içinde mi ıkınma olmasi gerekiyor yoksa kendiliginden akip cikiyormu bak simdi googla sorucam meraktan 😁
dddy Efuchama bebek çıktıktan 3-4 dk sonra karnıma bastırarak çıkardılar karına bastırma olayı biraz can yakıyor
Aysegull00 Efuchama ıyi geceler canım benim plesenta aşağıdaydı doğum zaman i yukarı çıkmış bebek çıktıktan sonra kodunu hafif hafif çekti doktor gelmedi plesenta ebe bastırdı doktor da çekince cıktı bişey hissetmedim rahatlama oldu ama ohh diyosunuz daha sonra içimi temizledi dikişlerim atıldı
Ecrinimleyla Efuchama Bebek çıktıktan sonra bi 5-10 dakika sonra ebe göbek deliğinin olduğu yere eliyle bastırıyor ve alttan çıkıyo 😂 bana çok komik gelmişti tövbe tövbe o da çıkınca çok rahatlıyosun
Aysegull00 Shnbsk kürek gibi bişey soktu iki tane sonra gazi bezi içime soktu sıyırdı sanki temizledi bi su döktü o baya temizlemeye yardımcı oldu bunları nerden biliyosun dersen eğer tepemdeki ışığa yansimami gördüm ordan biliyorum bi de acıdan ben üstümdeki önlüğü atmışım zaten yarı acıktı herşey meydanda olunca seyrettim
Ravza4309 Benim bebek çıktıktan sonra biraz beklediler o arada bebeği giydirdiler sonra yanıma getirdiler o arada ebe karnımA bastırdı ama bebeği severken acı falan hissetmedim sadece bir sıcaklık aktı gitti 🤪🤪🤪🤪
EmelBG Normel Doğumda bebekten sonra kenfılıgınden çıkıyormuş 5-10 dk içinde bekliyorlarmışdoktora sormuştum bende geçen .
Aysenurtsr Ben de hic bisey hissetmedim acikcasi, bi sicakliklar geliyordu:) cocuk dogunca o da cikmis, doktorum temizledi.
EmelBG [bilinmeyen] Doktordan doktora değişebilir canım beklemediyseler bilmiyorum .Görümcem yaptı aynı doktorda oda öyle dedi sezeryan sonrası normel birde 0 dikişle doktor çok iyi .Bakslım bizim nasıl olucak🎀
Nily Efuchama valla bende onu bilmiyordum birkac gune kadar Dogum esnasinda cikarsa ne mutlu , karnina bastirinca cikarsa ne mutlu, ancak ikisindede olmazsa bildgin baya baya elle mudahale var 🤮🤮 dehset verici😱😱😂
EmelBG [bilinmeyen] Doktorada sanada bağlı dimi olmaz diye birşey yok ama olmamak için çabalayan doktorlar var .Bakalım işte canım nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı artık 😇.
EmelBG [bilinmeyen] Ben okumuyorum ya bi kaç kez okumuştum da beterler var psikolojik baskı yapıyor zaten bi korku var ,okuyunca kafamda film çekerim o yüzden okumayım en miss olacağına varsın🎀.