csmaknc Son 45 ama ben 37-38 doğsun razıyım diyenler 💁🏻♀️ Erken doğum yapanları gördükçe her ağrıda doğuruyor muyum acaba diyorum sonra aman sakın doğma oğlum daha çok erken diyorum 33+4 olduk yer değiştirmesiyle 3-4 gündür ağrılar arttı önceden şurada uyuyamıyorum çok ağrım oluyor diyenler vardı o kadar değildir diyordum ama bizim daha 33 te başladı bu ağrılar allahım herkese zamanında sağlıklı doğum versin popişlerini öpelim minnaklarımızın 🤰🏻👶🏼💋❤️🧿
tazebiranne_hg04 csmaknc ufak ağrılardan kasılmalardan korkuyor insan acaba birşey mi oluyor diye hareket takibi de cabası en rahatı 2. Trimestermiş 😂☺️
maviiiayyy csmaknc bence basliginizi degistirin insanlari korkutuyotsunuz boyle soyleyerek cunku hamileligini soylediginizin aksine hissetmeden bitirenlee bile var. Postu gordugumde acaba nasil bi saglik sorunu cikiyor diye aklim cikti biraz daha naif cumleler kurabilirsiniz
bluees1207 csmaknc sen birde 35-36-37 yi gör 😂😂 36+4 deyim 35+4 den beri hergün doğuruyorum yada doğurcam sanıyorum ne değişik birşey sabırsızım teki oldum
didnr_ csmaknc 2. Trimester gibisi yokmuş valla her sancı da hastaneye koşup ebelerle kavga edıp çıkıyorum
Elilar2225 Evet en zoru bence de. 36+2 geceleri o kadar zor oluyor ki uyuyamama ağrılar falan 2hafta çabuk geçsin diye dua ediyorum her gün. Ben de inanmiyordum söylenenleri duyunca ama maalesef gerçekmiş
csmaknc Elilar2225 çok az kalmış canım allah hepimize yardım etsin sağlıkla gelsin minikler ömürleri güzel olsun 🙂❤️
2kizanasi Gerçekten en zoru son aylar, ağırlaştık, göbek aldı başını gidiyor, her kemiğim ayrı ayrı ağrıyor 🤓
Ezgicck bluees1207 bende 37+6 oldum gece gözüme uyku girmiyor sürekli doğurcam sanıyorum ama hala kızımın gelesi yok rüyamda falan doğuruyorum 😂
bluees1207 Ezgicck dimi ya çok heyecanlı bekleyişler terliyorum ay suyum mu geliyor diyorum bebek biraz şiddetli hareket ediyor aşağıdan çıkıcak gibi oluyor ay çıkıyor mu diyorum pinpiriklinin teki oldum kendim sağlıkçıyım ama şuan resmen hiç birşey bilmeyen cahilin teki olduğumu hissediyorum
csmaknc didnr_ hahaha ya benim doktorum 1 saat mesafede hep gidemiyorum burda olsa kaç kez giderim bilmem 😂
Ezgicck bluees1207 bende aynıyım annem diyor sakin ol ama elimde değil panik atak gibi oldum ya nasıl geçecek bilmiyorum 😊
Tiredshe İlk kızımda 41 hafta dolana kadar beklemiştik kendimi yıllardır hamile gibi hissediyordum ya 😅😅 ama ağrım felan yoktu hiç olmadı. Şimdi ikinciye hamileyim bir ay kaldı tam doğurmak istiyorum çok zor oluyor çünkü ilgilenmem gereken kızım var kucağıma felan uzun süre alamıyorum artık doya doya haraket etmek istiyorum.
Tiredshe csmaknc evet biraz zor oluyor neyseki az kaldı. Doğumdan önce tuvalet eğitimini felan hallettim. Son birkaç haftadır zorlanıyorum fiziksel olarak aslında. Onun öncesinde daha çok ikisine de yetebilir miyim diye düşünmekten hamileliği yaşamadım zaten 😒 sürpriz bir bebek oldu kendisi çok hazırlıksız yakalandım ikinci çocuğa ama ne yapalım sağlıkla doğsun inşallah.
aysnr_as 37+4 oldum artık günler geçmiyor gibi çok stresli yorucu geliyor kasılma ağrım yok ama ödem şişkinliğim çok fazla ayaklarım bacaklarım ağrıyor oğlumu kucağıma aldığımda hepsi geçecek inşallah 🤲
hulya_6363 csmaknc 27.haftaya bir girişim var acile gittim 😃her an noluyo diyorum 2.trimester candır 🤣