Lilosunannesi Bugün doktora gittim bebek oluşmuş mu diye doktor moralimi bozdu sağlıksız gebelik haftaya kürtaj olursun dedi kese boyutu 11.3 mm sürekli aynı şeyi tekrar edip durdu öncesinde tartışmamiz oldu
Sehersudi Lilosunannesi beşinci haftada kese oluşur diye biliyorum. Bir iki hafta daha beklemekte fayda var. Bebek daha oluşmadığı için o şekilde rahat konuşmuştur. Büyük bebek olsa öyle demez di.
Gamze_k0 Canim başka bı doktora danis derim geç dölenme olabilir doktorlardan artık gattar olmuş bu ne ya hamile bı bayan hassas niye bukadar kötüler
Lilosunannesi Gamze_k0 zaten beni üzen bebeğin oluşmamış olmaması değil onun söyleyiş tarzı sağlıksız gebelik yaşıyor olabilirim buna kabulüm ama o şekilde sen kürtaj olursun haftaya deyip durdu birde ilk başta haftaya kalp atışını dinlersin dedi başta sonra böyle konuştu
hayallliiim Gamze_k0 kız dün bana baktı canlı dedi canlı ne ya sağlıklı de ökğz dedim içimden afedersiniz onlar seni beni umutsamıyorki
Lilosunannesi Sehersudi o şekilde konuştu diye hemen gidip öyle birşey yapmam daha beklerim iki hafta falan ama neden bu kadar kırıcı olduğunu anlamıyorum mecburitetten gidiyordum.ona ki birde özel hastane