MrsAyana 19+6 haftalığız kız bebeklerin daha geç hareketlerini hissedersin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi genelde gece uyumadan önce az az hissediyorum gibi gün içinde de çok nadir hissettiğim oluyor ilk gebeliğim bu arada normal mi bu haftalarda ?
berceste5155 MrsAyana ilk gebelik de geç hissedilir dediler kilolu anneler geç hisseder dediler hem kiloluyum hem ilk gebeliğim hemde bebeğim kız ilk hareketini 16. Haftada hissettim etraftan söylenenlere inanmayın bence annenin iç karnının genişliğine bebeğinize bağlı durumlar her insan nasıl farklıysa her bebekte farklı oluyor
girl_boy_annesi MrsAyana bence yanlış ben kızımı 14. Haftada hissettim 17-18. Haftalarda hareketleri dışardan belli oluyordu şimdi erkek bebeğe hamileyim 14+0 bi hareketlenme yok daha 🤷🏻♀️
Stella_0 MrsAyana Bugün tam 16 haftalık olduk. Çok hareketli bir bebek değil kızım genelde uyuyor zaten ama hareketlendiği zaman resmen hissediyorum ki ilk 14 haftalıkken hissetmeye başladım ben kim ne derse desin resmen hissettim. İlk hissedişim böyle sanki balık kayması gibi olmuştu tatlı yedikten sonra 😂 nasıl duygulandım o an ağlamıştım 🥰
Birkuzucukbeklerken MrsAyana hareketin cinsiyetle hic alakası yok canim tamamen bebekle alakali ikinci defa kiz bebege hamile bi insan olarak söylüyorum ilk kizimi 18. Haftasinda hissetmeye başladım cok sakin bi bebekti hareket ettirmek için tatli şeyler yerdim cok hareket etmezdi korkardim bisey oldu diye bu kizimin masallahi var ic orgamlarimla boks maçı yapiyor sanki o kadar hareketli ki uykudan uyandırıyor gece beni bunu da ilk 14. Haftasinda hissetmeye başladım canim bu arada
Yumos01 Haftalık kız bebeğe hamileyim hala daha çoğu zaman hissetmiyorum kızlar çok hareket etmiyor bence erkekler daha hareketli kilolu da değilim çok kilo da almadım 🤷🏻♀️
2kizanasi Ilk kızımı 19da ikinciyi 16 da hissettim ikiside çok çok hareketli bence cinsiyetle alakası yok
MrsAyana Birkuzucukbeklerken ay maşallahhh bizimkinde ultrasonda hareketli görünüyor ara ara hissediyorum burda okuyorum bazen dediğiniz gibi uykudan uyananlar oluyor 😂 Benim cimcime sakin olucak sanırım 😊🫶