aycannblogu Eveli gün bozulan regl düzenim için gittiğimde haşimato tiroidi oldğmu öğrendim.tutunmaya engel bi durum dedi doktor içinizde böyle bişey yaşayan var mı
YeniGebe96 aycannblogu merhaba ben bu sekilde hamile kaldim. Ilac kullaniyorum hasimato icin onun disinda 5 ay denememize ragmen olmadi klomen + catlatma ignesi ile 13 haftalik gebeyim. Rabbim sizede nasip etsin
Burcu0707 aycannblogu bennnn 7 defa dusuk yaptim en son troitim oldugu ortaya cikti hamile kalmisim haberim yok ilacada baslamistim.17 kasimda ilaca basladim 20 kasimsa hamileymisim zaten suan 34 haftaya bitmek uzere ilaca baslayip deneyin
44Gamze44 aycannblogu Ben varım ilacınızı düzenli içip referans aralıgında tutarsanız bir sıkıntı yaşamazsınız.Ben gebelik düşündüğün ilk ay hamile olduğumu ögrendım. Su an 25 haftalığız çok şükür 🙏🏻🙏🏻
JaDe80 aycannblogu canm benim ablamda haşimato çok şükür iki tane evladı var üstelik kendide doktor ben ondan öyle bişe duymadım
Burcu0707 bhrey ben 3.45 le ogrendim troitimi cok dusuk degil dedi saglik ocagi ben israrla endoktorine gittim usg de cikti
nurerturk Bende hasimato hastasiyim ilacınızı düzenli aksatmadan kullanmaniz gerekiyor rastgele bi kontrolde öğrendim ilacımı hic aksatmadım . 5 ay sonra çocuk istedik ilk denememizde oldu 6 aylık hamileyim cok şükür sağlığı sıhhati herseyi yerinde ilacinizi düzenli kullanın gerisi Allahın taktiri bende cocuk icin engel olabileceğini hamile kaldiktan sonra duydum öyle bi bilgim yoktu icinizi ferah tutun inşallah Allah nasip eder🤗
Dygsacli Eliminasyon diyeti yaptım çok temiz bir şekilde beslendim en az 1 buçuk ay… sonra tiroid değerleri de normale girdi… tsh 2,5 altında idi hamilelikte tabii düşük dozda ilacımı da kullanıyordum
bhrey 44Gamze44 benım değerim gecen hafta 0,136 idi ayın 5 inde tekrar gıdıcem ılacta kullanıyorum suanda
aycannblogu Doktor tsh için 6,5 dedi.yüksekmiş …spirali çıkartıralı bi süre geçti ve düşüğüm oldu sonrasındada kalamadım tekrar.bu hafta bi hormonlara bakıldı haşimato çıktı..ilaca dğn başladım bu ah tutunma olur mu bilemiyorm
Derinsu2019 aycannblogu haşimato var bende de ve ikinci çocuğuma hamileyim ilacınızı düzenli kullanın birşey olmaz inşallah
DemirinAnnesiiii aycannblogu hiç korkma endişe etme canım 5 senedir haşimato tiroid hastasıyım biyopsi falanda oldum gebelik için tsh değerinin 2.5 altı olması istemiyor. Tsh değerim 3 e düştüğü an hamile kaldım sonrasında da endokrin doktoruma bilgi verip her ay düzenli kontrole gidiyorum tsh yükseldiği an doktorda ilaç dozunu yükseltip ayarlıyor onu ve şuan 31. Haftamdayım Allah’a şükür bebeğim de gayet iyi
aycannblogu bhrey çok düşük olması da engelmş doktorum söyledi ve çok yüksek olması da..dengede olması lazmmş..benm üç evladım var dördüncüyü istiyorm 5 yıl korunmadan sonra bir kimyasal geçirdim ardından üç aydır olmadı hormonlara bakıldı ve tsh yüksek çıktı doktor bu şekilde kalamazsın zaten dedi