humeyrasmother Kızlar transferimin 8 günü bugün ilk 15 dk içinde çıktı önceki transferimdede olmuştu geç çıkıo küçük olunca adetime daha 5 gün var sizce tutmuş mu birde böyle erken çıkınca ikiz erken çıkıo dediler doğru mu önceki transferimde 10 günde böyle çıkmıştı 2 embriyo transfer edildi https://resimyukle.io/r/lwyaGCusbU
mirage333 humeyrasmother tüp bebekte adet beklemeye gerek yok zaten kullanılan ilaclar adet olmayı engelliyor. Transfer gününden sonra doktorunuz hangi gün dediyse o gün kan testi verin. Bide erken cikınca ikiz diyede birsey yok sartlamayın kendinizi. Banada 2 embriyo transfer edilmisti çok şükür biri tuttu.
zamaneannesi80 humeyrasmother canım çatlatma iğnesi kullanmadıysan büyük ihtimalle pozitif.. ikizde malesef böyle beta hcg değerle yada erken çıkmasıyla anlaşılmıyor.. umarım pozitiftir bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur 🥰
minikturtam1 humeyrasmother bende tup bebek annesiyim. 5. Gun embriyosu,5. Günde erken gebelik testinde cok silik cizgi gormustum. 7. Gunde erken gebelik testinde 2. Cizgi baya bellirmişti. Bence kesinlikle var gözünüz aydin 😊 rabbim isteyen herkese nasip etsin ins 🤲
Sibbeell mirage333 bazı durumlarda adet olunabiliyor ben 2 trasferimde de ilaçlara rağmen adet oldum….
Eylul10 Ben ilaçlar bazen yanıltıcı olabiliyor testlerde diye kan testi gününe kadar beklemiştim. Allah gönlünüze göre versin inşallah ama kan testi vermeniz daha garanti. İkiz için de ultrasonda net görmeyi bekleyin ben 5. Haftada ikiz olduğunu öğrenmiştim
zamaneannesi80 humeyrasmother 8. Gün için çıkabilir bence canım iki gün daha bekle kan ver garanti olsun 🤲🏻
Bebekdelisi humeyrasmother donmuş 5 gündü 9 gün test yap dedı kan degerım yüksek geldı ıkız dedı ama görmeden yüzde yüz demem dedk gittik keseye 8 gün sonra iki taneydı 8 H geldık🤲🏻
humeyrasmother Bebekdelisi idrar testi yapmışmıydın nasıl çıkmıştı koyulu açıklıo değeriniz kaç çıkmıştı ilk
Bebekdelisi humeyrasmother yok cnm yapmadım direk kan dedi benım dr kandan baska testı kabul etmedıgı için
Bebekdelisi humeyrasmother 445 ilk deger 2 gün sonra 977 çıktı ıkız dedı ama görmeden net demem dedı 8 gün sınra gel dedi iki keseydı canım
Bebekdelisi humeyrasmother hıc bır belırtım yoktu canım hatta dedım tutmadı sanırım hıc bırseyım yok ama oyle degılmıs benım oncekı tüp doğum yaptım onda da belırtım yoktu