Kızlar gece 2.30 da sancım başladı çise uyandım sancı başladı normal sancidan farklıydı. Ben kendime pek guvnemiyordum normla doğum için cevremdekilerin baskısıyla ve ısrarıyla neyse dedim herkes yapıyor ben de yaparım. Sabaha kadar sancı çektim 11 de hastaneye gittik 3 cm açıklıkla evde duş almıştım. Sonra doktor rahimi falan çok beğendi sen yaparsın dedi bekledik. Bı türlü açılma olmadı saat 5-6 gibi 4 cm oldu. Sonra ameliyathaneye alındım kendi sancım+ suni sancı aldım. Gece 12 -1 e kadar bekledik çok sancı çektim çok ıkındm bebek bı türlü gelmiyordu. 9 cm oldu ama hâlâ gelmedi. Kaç kere kakami da yaptım valla merak edenler oluyordu ebe hiçbir şey demiyor kendisi temizliyor hatta. Mutlaka ama mutlaka ıkınma ve nefes egzersizi çalışın. Neyse baktık olmuyor sezeyana çıktık gece 13.55 sezeryan oldum. Çok şükür kavuştuk ama siz hangisini istiyorsanız hangisinde kendinizden eminseniz onu yapın. Kimseyi dinlemeyin, ben biraz pişman oldum ama sonucu iyi çok şükür. Allah’ıma şükürler olsun darısı daha daha kolayı sizin başınıza olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻