Deletedmom_110 Deniz2961 yaramaz olur mu takmayanlar bin pişman karnınızı toplayıp sıkılaştırıyo benim doktorum bir hafta sonra takabilirsin dedi hemen takcam bende
Yerfistiklarininannesi Deniz2961 hangi marka aldınız bende suan 90kiloyum hadi on kilo gitse kac beden almali acaba kafam karışık
Duyguylmz Deniz2961 ben 2 gün sonra takmıştım. Çok faydasını gördüm. Bir hafta içinde eski kilomA döndüm
Deniz2961 Deletedmom_110 geç mi kaldım acaba dedim.ama.3 kez açılınca sezeryan yerim dokunsam bile açıyordu ben salla sardım 2 hfta snra birktim da ondan bı sorim.dedm
Melos90 Deletedmom_110 sadece bele sarmalı korse mi almadım daha alicam link atar misinz ya da foto nasıl almam lazm
Deniz2961 Deletedmom_110 bu kızımla.ikinci sezeryan doğumum canım ikisinin arasında bide kistin patladı iç kanama geçiridim ordan tekrar açıldım
Deletedmom623737 Deniz2961 6 haftadan önce korse önerilmiyor zaten canım acı varsa yine takma kaç kez açılmışsın canından, önemli değil
Eslemdemr0309 Korsenin çok etkisi var sezeryan sonrası sarkan göbeği toparlıyor eğer takmazsan sarkık kalır
Deletedmom_110 Melos90 Canım ben sadece bele sarılan aldım böyle al tarafı da külot gibi giyiliyor yani. İstersen tayt olanlardan da alabilirsin fark etmiyor.😊
Deletedmom_110 Yerfistiklarininannesi Kendi bedeninin 2 beden küçüğünü alman lazım canım sıkacak ya hani marka bence çok da önemli değil hepsi aynı görevi görüyor zaten😊