Ozlm0916 seymanurer gece değilde sabahın kör saatlerinde uyanıyorum 30 haftadan beri rutine bağladı her sabah 6 yada 7 de uyanırım bi sancıyla 🙄
mmihri Normal canım 😊 uykuya aşık biri olarak artık sabah namazlarından sonra uyumayı unuttum diyebilirim şekil a da görüldüğü gibi buralarda dolanıyorum 😅
Yesilyasmin Dimpleee bende bugün 3 olmadan uyandım birde gece 12de yattıgim halde sanki günlerdir uyuyormuş gibi bı anda fal taşı gibi gözlerim açılıyor gece yarısı
Yesilyasmin 32.haftadayim hamilelikten önce uyku manyağı biri olarak gunde artık sadece en fazla 4-5 saat uyku uyuyup bı daha uyuyamamak çok zor geliyor yatsam da uyuyamıyorum
Yesilyasmin Bir de öyle deliksiz hayatta uyuyamıyorum 1 saat dolmadan kalkıp WC falan gidip gidip geri yatıyorum uyumasam da dinlenmek için 😭
Minigim38 20.hafta cok güzel uyuyordum 21 hafta oldum ne gece ne gündüz uyuyamıyorum ne kadar yorulsamda gram uyuyamıyorum
seymanurer Umarım bu süreci atlatırız biran önce normalde 5-6 gibi uyanıp yatamıyorum şimdi saat 3 te uyanmaya başladım 🤦🏻♀️