Arkadaşlar , 27 Haziran Saat 18:00 da ilk sancım geldi anlamadım çünkü daha karnım yukardaydı suyum gelmemişti , nişan gelmemişti , ama şiddetli bi sancıydı sadece .. evde yalnızdım ortalığı toparladım yemek hazırladım eşime gelsen mi dedim o da yarım saate işten geldi .. 19:15 e kadar sancılar sıklaştı 10 dk da bir 8 dk da bir gibiydi ama takip edemiyorduk tabi yemeğimizi yedik duşa girdim hazırlandım bekleyelim belki bi daha olmaz geçer dedim dememle bir sancı daha bu sefer 5 dk da bir zor duruyorum ayakta tabi ağlaya ağlaya … saat 22:35 de hastaneye geldik eşimin ısrarıyla ebe kontrol yaptı yatış dedi açıklığım ne kadardı bilmiyorum sancılar geldikçe ebeyle nefes ve açma germe hareketleri yaptık çok çok pozitifdi allah razı olsun doktoruma da haber vermiş yarım saate doktorum da geldi , 23:15 de iki ıkınmayla doğumumuz gerçekleşti arkadaşlar çok korktum hala şoktayım ama ben yaptıysam herkes yapar Sadece sakin kalın doktorun sözünü dinleyin ıkın dedi ıkındım bırak dedi bıraktım heyecan stres yoğundu ama kucağıma koydular dünyamı unuttum 38+4 Hfta 3050 gr 48 cm doğdu minik oğlum biraz emzirdim şimdi yanımda uyuyor bal oğluşum 🙏🏼♥️