Muzlupuding Kızlar kaçıncı haftaya kadar yüzüstü yatabiliriz doktoruna sormuş birisi varsa çok iyi olur ben sormayı unuttum da 😅
Zehragniken Muzlupuding karnım rahatsız edene kadar yattım valla. Şimdi 31 haftalik oldu hala karnımı destekleyip hafif yana doğru yatıyorum. Yoksa başka türlü uykuya geçemem
Deletedmom_110 Muzlupuding Ben yanlış hatırlamıyorsam 2. aydan sonra yatmamıştım Aslında büyüyene kadar bişey olmaz diyolar da riske atmak istemedim
Elifgoktug1 Muzlupuding 8 den sonra yatmayın mümkün mertebe ben 14 e kadar yattım rahim bebeği baskilamis doktor çok kizmisti🙈
Zehragniken Muzlupuding Doktorlara kalsa hersey yasak ama napalim bizde herseye uyamıyoruz. Rahatsız olana kadar yattım valla 🤪
Muzlupuding Deletedmom_110 demi bendede şu aralar vicdan bastırdı ya canı acıyosa ya birşey olursa diye😊😊
Deletedmom_110 Muzlupuding kaç haftalıksın canım valla bende hasret kaldım yüzüstü yatmaya 😅az kaldı inşallah
Semanurclskn Muzlupuding hiç bir şey olmaz karnın iyice büyümeden yat daha sonra zaten yatamıcaksın şurda son zamanlarındasın yüz üstü yatabilecek 😊
Muzlupuding Elifgoktug1 ayy yatmiyim ozaman bende valla nasıl anlıyo doktor ya ben hep yattım doktorum beni hiç uyarmadı😒
Elifgoktug1 Muzlupuding bebek sıkışmış sekildeydi bizim dümdüz uzanmış rahim duvarı alt ve ustten bastırmış bebeği zor hareket ediyordu direk biriktirdi Dr😔 bi güzelde fircaladi beni bembeyaz oldum😅
Muzlupuding Elifgoktug1 anaa ne iyi doktor belki benim bebişte görünürde birşey yoktu o yüzdende söylememiş olabilir ben yinede dikkat edeyim canım sağol bilgilerin için 😍😍🤍
Muzlupuding Benjaminannesi ay canım ana yüreği işte bi ben birşey olmaz diye hep yattım allah beni napmasın 🤣🤷🏽♀️
birmeleginannesiiii Muzlupuding ben 20.haftamda Bi gece aniden yatamadığımı fark ettim 😅 Rahatsız edene kadar devam ettim yani anlıycağın
Muzlupuding birmeleginannesiiii bende öyle olurum diye bekliyorum da şüphe düşürdüler içime artık yüzüstü yatamam heralde😂
Benjaminannesi Muzlupuding uykusuzluk yaşıyorum o kadar özledim ki yüzüstü uyumayı ah ah doğumdan hemen sonra bir saat öyle uyurum
Elifgoktug1 Muzlupuding dikkat etmekte fayda var cnm sola yat mümkün mertebe hem bebek iyi beslenir hem damarlar baskilanmaz çok zor biliyorum alışmak ama bebis için azcık sabir🌸 sağlıkla kavusun🌸🤲
Muzlupuding Benjaminannesi ayy yüzüstü sevenler için çok fedakarca bir durum bu annelik daha hiç sırt üstü uyumadım sizi anlamama çok az kaldı ☹️ Artık bende öyle uyucam
Deletedmom_110 Muzlupuding sağlıkla gelsin inşallah 💗 henüz karnın büyümemiştir arada az da olsa yat istersen
Benjaminannesi Muzlupuding inan hem sol baldirim hem sağ baldirim inanılmaz ağrıyordu ilk başta hatta ağladığımi bile hatırlıyorum 😢