Nur123aa Bebimmveannesi8 son 1 gün ya geçti bitti umarım gelir artık ☺️😍❤️ beşiğine bakmaktan zıbınlarını koklamakla geçti
Lavinia_35 Bebimmveannesi8 an itibariyle 39+6 harbi nerdesin oğlum 😅 erkek çocukları geç gelir dediklerinde aldırmamıştım bu bu derece gerçek olamaz🤦🏻♀️ Hayır 3400 oldu daha da yeme korkuyorum nasıl çıkaracağım diye 🤣
AyselDemir Bebimmveannesi8 merhaba öncelikle hayırlı akşamlar.biz şu an itibariyle 39+4 Arada bir kasıklarımdan sancı tutuyor brlim ağrıyor ama uzun süreli sancılar diyil arad bir tutuyor . inşallah hayırlısı ile bebislerimizi sağ salim kucağımiza aliriz
Bebimmveannesi8 Lavinia_35 hahahaha bende yarın öğreneceğim tam kilosunu ve durumu bakalımmm Bana da herkes erkek çocukları erken doğar demişti bende bir beklenti içersindeydim bende de öyle olur diye de nerdeee🤓
Nur123aa Lavinia_35 öyle ☺️ uygulama son 1 gün diyor ama oğlanlar geç gelirmiş bakalım bizi bekleticekler mi çok heyecanlıyım kasılma falan hissediyor musun benim çok fena ağrılarım var
Lavinia_35 Nur123aa bari onu hissetseydim iyiydi hiç ağrım sızım yok Sizin kasılmamı oluyor nasıl ağrı
Lavinia_35 Bebimmveannesi8 hani nerde o erken gelir diyenler 😂 içerisi baya keyifli herhalde 🤣 bazen konuşurken oğlum zamlar almış başını gidiyor durum bu haldeyken içeride kalmana da hak veriyorum diye 🤣
Bebimmveannesi8 AyselDemir hayırlı akşamlarrr inşallah sağlıkla gelsinler o sancılar bana da bu haftalarda oluyor ama sürekli kalsa keşke nir süre olup gidiyor 😏 Bir an önce doğsun istiyorum hayırlısıyla
Nur123aa Kubraaatmr niye hemen suni vericekler acaba belki kendi sanciniz gelirdi 41 kadar bekliyorlar diye biliyorum 🤔
Kubraaatmr Nur123aa doktordan doktora değişmek ile birlikte genelde özel hastaneler pek beklemiyorlar risk almak istemiyorlar. Hem çocuğun kakasink yapma ihtimali artıyor hemde ccocugun çok kilo alıp normal doğum ihtimali azaldığı için
Nur123aa Kubraaatmr bende onu merak ettim canım benimde bebeğim kilolu bu hafta muanem var belki bana da suni diyebilirler eğer gelmezse kendi kendine