Mfy 31 haftalık olduk bebeğimin hareketleri çok fazla bazen canım bile yanıyor geceleri uyuyamıyorum benim gibi olan var mı acaba normal bi durum mı
Zehragniken Mfy Ay evet ya bende öyle hissediyorum karnimi delecek sanki bizde bu gece 31 haftalik olduk. Karnım dalga dalga 😂 bizim kız çok beklemez heralde belli oldu
Mtzkuzum Mfy Allah sağlık versin inşallah hepsinede diz birde 34-35de görün kaburgalarım kırılıyor sanıyorum gecenin 4ü-5i hiç fark etmiyor sıpaya🙈yazarken bile ayağını sokmuş kaburgamın altından çeviriyor resmen 😄
Aycabatu Aynı haftadayız şuan bile inanılmaz canım acıyor maşallah hiç durmuyor bende çok merak ediyorum bence bi sıkıntı yokturdur hareketli olmaları sağlıklı olduğunun göstergesi 🥰
-minikkelebegim- Aycabatu korkutucu bir acı mi oluyor 🤭 o günleri merak ediyorum ama bazen diyorum acaba insanın canı çok mu acıyor yoksa yersiz mi bu endişelerim 😊
Aycabatu -minikkelebegim- ya vallahi az açıyor desem yalan olur bazen inanılmaz derecede hareketleri sert ve yoğun oluyor dönüyor takla atıyor karnımın bi köşesinde toplanıyor sallanıyor böyle karnım 😂🥰 ama elhamdülillah iyi olsunda dayanıcaz mecbur😘🌝
Zehragniken Mfy Valla okuduklarıma göre normal olduğu yazıyor 30-32 haftalar arası. Yeri daraldığı için en ufak hareketini sert Bi şekilde hissedebilirsiniz diye