By28 Arkdaslar 18 haftalık gebeyim cok şiddetli safra taşından kıvranıyorum hastanelık oluyorum yaşayan var mı ne gibi önerilerde bulunabılırsınız yardım lütfen cok kötü durumdayım ☹️
hemsirebianne0901 By28 tek yapabileceğiniz şey diyet uygulamak ağrıyı tetikleyici olan tüm yiyeceklerden maalesef uzak kalmanız gerek gebelik boyunca müdahale edilemiyor
Mervee16ozturk By28 çok geçmiş olsun çok üzüldüm benim de saframda taş var çok korkuyorum bu dönem de atak yapmaya başlıyacak diye rabbim yardımcın olsun inşallah doğuma kadar bir daha yaşama o atakları canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gamzess1 By28 Canım bende de var dogumu bekliyorum bende. Diyetine uy inşallah ağrın olmaz. Hiç bi şekilde yağlı yeme yumurta yeme bunlar safrayı tetikliyor
Gomca Benim yengem de aynı durumda safra kesesinde taş var ama hamileyken birşey yapamıyorlar doğumdan sonra ameliyat sadece rahatlatmak İçin serum takıyorlar
Kafama_gore By28 şimdi nasılsınız benimde taş var dün ölüyorum sandım 3 serum işe yaramadı gece artık eve yolladılar ama hala ağrı çekiyorum çok kötüyüm size iyi gelen birşey oldu mu artık her yolu deniyorum 😢